Cgdmsdr Bebeğim 4 aylık 6.300 gram 66cm bu ay hiç kilo almamış ve sürekli kabız kilo alması için önerileriniz ve sizin bebekler kaç kilo
Asyade Cgdmsdr dr ne diyor? 4 ay 23 gün 8 kilo civarı boyu 67 cm. Bu ay benim kızım da ay kilo aldı ama 4.aydan sonra kilo alımı azalıyor zaten.
kaderbilge Cgdmsdr 4 ay 20 günlük şuan kızım en son 4 aylık kontrolüne gittiğimizde 7115 gram 69 cm boyuydu
Beril17 Cgdmsdr 4 buçuk aylık 9 buçuk kiloydu boyu 67 cm di ben her mamasina 1cay kaşığı zeytinyağı koyuyorum gaz damlalarının içinde de zeytin yağ var onu vermek yerine hakiki zeytinyağ bulabiliyorsanz zeytin yağ verin çocukların gelişimi için de çok faydalı
Cgdmsdr Asyade doktor normal diyo ama kabızlığı düzelmiyor bir türlü sürekli ilaç kullanıyoruz bağırsak düzenleyici
Cgdmsdr Asyade kaka yapmadığı gün ağzından burnundan kusuyor günde 3 kez zeytinyağı ve bağırsak düzenleyici veriyorum buna rağmen zorla günde bir kez yapabiliyor
birbebee 4 aylik bebegim 5 kilo oldu yeni. Kabızlık sorunu bizde de var aci elma yagi ayaklarının altına bir damla sürüyorum biraz rahatladı. Zeytinyağı fayda etmedi bize doğal içerikli olanını bulmak çok zor
Cgdmsdr birbebee kullanmadığım yöntem kalmadı artık ama kendi başına kesinlikle yapamıyor kakasını doktora söyleyince sürekli ilaç verceksin diyo
evahll Cgdmsdr ya bnde takıyordum ufacıktı bir anda kilo almaya başladı sütüm yetmiyordu sağmaya geçtm sonra süt azaldo iyice manaua Geçtm o şişirdi sanırm
princessgirl 4 aylık 7 kiloya zayıf mı diyorlar insanlar çıldırmış olmalı 10 kilo olsa da bu sefer obez bu çocuk az ver derler
Cgdmsdr princessgirl 6.300 gram evet zayıf diyorlar dün biri daha ay bu bebek neden bu kadar küçük zayıf diyince sinir oldum sağlıklı olsun yeter dedim
theyikik Cgdmsdr benimde kızım 4 ay 10 günlük 6300 boyu da 69 cm. Bana da aynı zorbalığı yapıyorlar. Ben sadece emziriyorum mama sevmiyor içmiyor. İçse biraz toparlayana kadar mama vercem ama…