Miaaveben Merhaba anneler kızıma kızarıklıklari için biodermia alacağım, yaşadığım yer küçük. Online almak istiyorum ama güvenilir hangi siteden alabilirim, yardımcı olur musunuz
Uzayyy Miaaveben direkt bioderma sitesinden alın . İnternette bulunan ecz adı altındaki mağazalar eczane değil . Ürünler de sahte.
Uzayyy Miaaveben eczacılar ve eczane yönetmeliği var . 1) İlaçların ve 42 nci maddenin birinci fıkrasında belirtilen diğer ürünlerin internet veya başka herhangi bir elektronik ortamda satışı yapılamaz. (2) Eczane eczacıları ve eczaneler adına internet sitesi açılamaz. Direkt yönetmelikten kopyala yapıştır yaptım . Diğer bilmeyen arkadaşlar için de yardımcı olmuş olayım . İnternetten asla almayın .
handeyle Evdeeczaneden alabilirsiniz ben çoğu şeyi ordan siparis veriyorum hem fiyatı daha uygun hem orjinal zaten orijinalliğini de sorgulayabilirsiniz internetten
Uzayyy Asyaveannesi04 almayın lütfen. Orjinal değil . Online eczane diye bişey yoktur açılması da yasaktır . Bir orijinal barkod yapıştırıp dünyalarca ürün üretiliyor. Sorguladığınızda orijinal çıkacaktır . Ama milyonlarca aynı barkodla ürün üretiliyor . İnternetten araştırırsanız online eczane felan hikaye yani
Uzayyy Miaaveben genelde büyük firmalar farklı pazarlama firmalarında mağaza açmıyorlar . Ben direkt kendi sitesinden almanızı öneririm .