Happybaby06 Alıştırma bardağı olarak mı almalı yoksa pipetli mi ve hangi marka tecrübeli anneler bekliyorum tavsiyelerinizi bebeğim 6 aylik bu arada
Lolik Happybaby06 munchkinin hem pipetlisi hem alıştırma bardağı var bizde pipetlisi mükemmellll Alıştırma bardağı da yere atmadığı sürece iyi fırlatırsa basınçla sıçrama yapıyor
senarass Happybaby06 kesinlikle mhuckin bebeğim biberon falan tutmadı hiç ama bu suluk sayesinde içiyo suyu falan
bana1cocukyetti Happybaby06 munchkin kesinlikle. ama bazen pipete alışmayabiliyorlar bakınız benim kız😂 aldım suluk duruyor öyle hala deniyorum alıştırmayı alışmadı miniğim
Lolik Happybaby06 5 aydan itibaren kullandık ilk denemede öğrendi. Çok su gelmiyor kilit sistemi var suyun gelişini yavaşlatıyor buda genzine kaçmasını önlüyor
Busegr Happybaby06 benim kızım 6 aylıkken pipetli kullanamıyordu alıştırma bardağı almıştım bir yaşından sonra pipetliye geçtik avent kullanıyordum skiphop aldım metal olduğu için daha sağlıklı geldi birde havalar sıcak suyunu bir nebze serin tuttuğu için daha istekli içiyor
aybkm Happybaby06 bende ikiside var şuan yeni başladığımız için philips kullanıyorum alışsın sonra diğerine geçiş yapıcam
aybkm Happybaby06 pipetsiz alıştırma bardağı diyen model. Bence o su gelmesi bebeğe bağlı bizimki bazen gayet normal bazen tıkanıyor suyu çekişe göre