tomvejerry Kızlar iki üç gün önce demlik kaydı elimden bütün çay döküldü koskocaman sarı leke kaldı neyle silsem kaybolur bu leke yaa
Dmt-01 tomvejerry ben bulaşık makinesi parlatıcısı döküp siliyorum geçiyr hemen ama ben kurumadan silliyorum üzerinden vakit geçmiş işe yararmı bilmiyorum bi deneyin isterseniz
Nur2021 Dmt-01 cay lekesi gercekten kotu ya. Bende kurumadan hemen aninda b.parlaticisiyla siliyorum ona ragmen az bsy kaliyo eger bir bardak cay komple dokulduyse
tomvejerry Dmt-01 evet iki üç gün oldu durdukça daha çok görünür oldu inşallah geçer deniyim çok sağol canım
tomvejerry Nur2021 kurumadan deterjanla falan sildimde geçti gibi oldu durdukça daha belli oldu anlamadım 🙍🏻♀️
tomvejerry mondecaidensecmeler yıkamaya verince geçse bari öyle böyle kullanicam yıkanana kadar galiba çok zor gerçekten hiç geçmiyor 🙍🏻♀️
smnbr tomvejerry Kuruyunca hiç ıslatmadan karbonat dökün yarım saat falan bekleyin Nemli bezle böyle silmeden bastıra bastıra karbonatın beze yapışmasını sağlayın Sonra silin Karpuz lekesini öyle çıkardım
Busegr tomvejerry bendede aynı sıkıntı var durmuş çay lekesini limon karbonat ve parlatıcı çıkarıyormuş bende onu denicem
Beyzanrrrr tomvejerry hiçbişey deneme benim aylardır halıda kahve lekesi vardı vanish leke çıkarıcı sprey var pembe direk ondan al bana geri yaz bende arkdşm tavsysyle almştm her lekeyi geçiriyor halida koltukta
D_deniz tomvejerry fairy bulaşık deterjanini sulandirmadan dökünce çıkmıştı ama tabii halıdan halıya değişir zarar vermesin halıya
yeka38 tomvejerry yıkatmadığın sürece tekrar sararıyor ben bulaşık tableti parlatıcısı çamaşır suyu sarı güç aspirin hepsini denedim silince cıkıyordu kuruyunca sararıyordu yıkanınca gecti