aybarssena 3 ay 10 günlük doğdugundan beri gündüzleri taş çatlasın 40 dk uyuyor ve geceleri 2 saate bir uyanıyor. Napıcam çözüm bulan var mı
mooomm01 aybarssena 5. Aydayız gündüz uykuları 20 dk ya düştü skskks yolun sonu daha da boklaşıyor gibi hissediyorum 😂 Allahtan dua sabır isteyerek geçiyor aşkım
efecikgnr Benimkinde gariplik var ozmn akşam 11 de uyuyor sabah 6 da uyanıyor gece 1 kere mamaya kalıyor oda yarım yamalak içiyor . Vallah benim çocuğum da mı sorun var anlamadım . Kalkması gerekmezmi acikmazmi
bebeklihayatt137_ efecikgnr benim bebegimde öyle seninki gene iyi 7 saat uyuyor bnm bebis akşam 8de yatıyo sabah 8 9a kadar 2ay 25gunluk 2aydir byle uyandirmasam gece uyanmick bazen düşünüyorum acaba normalmi bu kadar uyumasi gündüzde 3 4 saat uyuyor
aybarssena efecikgnr benim hiç öyle olmadı valla ama 11 de uyumuyor akşam 8:30 da uyur sabah 9 da kalkar ama 2 saate bir uyanarak
efecikgnr bebeklihayatt137_ mama bile içmek istemiyor bı kere 3 ölçek içiyor okdr . 3 ay 10 günlük . Bazen çok garibime gidiyor
bebeklihayatt137_ efecikgnr evet evet gündüz 2 saate bir 90yada 120 içiyor gece olunca yarısını zor içiyor
aybarssena efecikgnr şaka gibi ya benimki varya gece 2 saate bir 120 ml içecek nerdeyse ağzından çekmesem hepsini bitirir😂