Mlkkrm Kızlar ya şimdi ben eskıden pogacam aşırı guzel oluyordu ama bu son yaptıgım 4-5 pogacam asla turmuyor hamurum cok guzel kabarıyor ama fırında poğacam sertleşiyor yumus yumus olmuyor bunun sebebi nedir acaba?
kirikkalp Mlkkrm ben hep nefis yemek tariflerinden yaparım hepte yumuşacık olur yaptığınız malzemeler oda sıcaklıklığında olsun
Deletedmom_223 Mlkkrm Google sütsüz,yogurtsuz poğaça tarifi var dene istersen yaklaşık 2 senedir bu tarifi yapıyorum beğenerek yiyorum vala.ilk çıkan nefis yemek tarifleri
kirikkalp Mlkkrm sonradan sertleşme oluyorsa normal ama daha pişerken sert oluyorsa fırın ayarında sorun olabilir
Feyzosumunannesi Mlkkrm Fırına koyduktan sonra 10 dakika kadar üzerine bir bez örtüp bekletin. Tepsi mayası yapın.
Deletedmom_117 Mlkkrm tarifsiz kendim kafama gire yapiyorum ölçü falan yok 😂😂çok güzel oluyor Ama iki gün sonra sertlesiyo yedin yeidn djddb
Bett1 Mlkkrm eğer maya bozuksa öyle oluyor maalesef mayanın tarihi bile geçmemişti ama gene de mayadan kaynaklı benimde başıma geldi. Bazen yakın diye binden aldığım maya osellikle öyle yapmıştı bı daha almadım zaten
Bett1 Mlkkrm evet bence o yüzden BİM’in mayası taş gibi yapıyor ben 2 kere almak zorunda kaldım yakın diye 2 si de taş gibi oldu. Birde yogururken bile kendini belli ediyor fazla un alıyor kabariyor mayası güzel geliyor gibi oluyor ama kete gibi oluyor pisince taş gibi hemen
Deletedmom_117 Mlkkrm instant maya kulanin Ve iyi yogurdugunuzdan emin olun birde undanda farkediyor Kiloyla markettgen alınan unlarin ki iyi ama covalla alinanlairinki sert oluyo