Deletedmom_110 Kızlar doktora götürsem mi gece zaten ağladı baya kalkmayan yavrum kalktı bir baksamı doktor kulaklarına vs tutuyor çünkü ve çok sık kulak enfeksiyonu oluyoruz yoksa beklesem mi ilaç vs vermedim tek zıbınla suan.
gncglozclk Deletedmom_110 Baş ateşimi bizde de aynı durum doktor kulaklarına da baktı bısey yok cok cekıyor 5 bucuk aylık diş galba
melamu Deletedmom_110 2 gün önce 2 aylık aşısı olmuştuk atesşi 37.6 ya çıkmıştı götürmedik calpol verdim bi çay kaşığı azaldı ama tabi siz bebeğinizi daha iyi bilir tanırsınız içiniz rahat değilse götürün tabi
caylavyu Deletedmom_110 Ateşi yüksek değil ama kulakları tutuyorsa ağrı olabilir bence götür canım tedbir amaçlı. Geçmiş olsun
Minel-inannesi Deletedmom_110 37.2 bu havalarin sicaginda normal ama baska semptomlarda soyluyosunuz goturun iciniz rahatlasin
miniikmucizem_ Bence götürün bir doktora biz şuan hastanede yatıyoruz ateşten değil ama diğer bebeklerin çoğunun ateş şikayeti var salgın gibi ateşli dolu aciller inşAllah ateşi düşüp normale döner bebisiniz🤲🏻🙏🏻
fisnereceli 37,5 üstünü ateş sayıyorlar hatta bazen 37,5 bile normal diyorlar bu sıcaklarda. Çok geçmiş olsun 🙏🏻 ama 37,2 için hastaneye gitmeyi bence boşuna, inanılmaz salgın varmış her yerde.
Deletedmom_110 fisnereceli ya çoğalırsa sonra haftasonu vs acil daha kötüdür poliklinikler daha iyi burda
Deletedmom_110 gncglozclk dişte yapabilir evet 17 ay 17 günlük oğlum korkuyorum ateşten gece vs çıkarsa çünkü kızım havale geçirdi 2 kere oğlum da aynılarını yaşamak istemiyorum
miniikmucizem_ Deletedmom_110 Allah razı olsun doğuştan burun tıkanıklığımiz vardı ameliyat olduk tekrar kapanma eğilimi gösterdiği için 2 3 saat icinde tekrar ameliyata gireceğiz
fisnereceli Deletedmom_110 içiniz rahat etmeyecekse gitmeniz daha iyi o zaman 🙏🏻 bi duşa sokun en azından bakın bakalım düşüyor mu ateşi yoksa devam ediyor mu? Ona göre gidersiniz 🙏🏻 çok geçmiş olsun, inşallah bir şeyi yoktur yavrunuzun 🌸
gncglozclk Deletedmom_110 çok geçmiş olsun Rabbim bi daha yasatmasın 🤲🥹 ne yaptınız o an kac derece oldu atesi ne gıbı belirtiler verdı 😢
Deletedmom_110 fisnereceli inşallah Allahrazı olsun sımdı salona getirdim 36.2 ama gece normalde hep uyur bugün gece 1 saate yakın hep ağladı o da tedirgin etti beni
fisnereceli Ateş olsa ya da enfeksiyon olsa düşmezdi zaten hızlı bir şekilde artardı. Ateşten çok korkuyorum bende. Oğlum 2 ay 13 günlük belki 10da fazla kez ateş yüzünden hastaneye gidip hep geri döndük. Fazla evhamlıyım bende ateş konusunda ama bir sıkıntı olsa düşmezdi böyle 🙏🏻
Deletedmom_110 fisnereceli evet ama götürücemmm yine bir genelde muaneee olsun bayadır gitmiyorduk şükür inşallah birşey yoktur size de geçmiş olsun
haticez Merhabalar aynı durum bizde de var dün 37.8 le güne başladık akşama kadar devam etti akşam yıkadık calpol verdim ateşi düşmek yerine daha arttı acile götürdük orda duşa girin dediler 15dk yıkadık sonra ateşi normal dediler kulağına baktı birşeyi yok dedi diş olabilir belki dedi neyse geceye doğru ateşlenmeye başladı yine 38 oldu yıkadık ağrı kesici verdik az düştü öyle uyuttuk bugün de aynı sabah 38 ateşi yıkadık yine ağrı kesici verdim uyuttum şimdi ama kafa sıcaklığı bir türlü gitmiyor kızlar napcam bilmiyorum
aslaninannesiiii haticez bizde de ayni durum var tahlil yapmadan yolluyorlar belki viral enfeksiyon durumu var mecburen bende gotrcem uyaninca tahlile :/
Deletedmom_110 gncglozclk çok sağol amin gittim antibiyotik verdi elinin altında bulunsun diş ateşi 2 günü geçmez dedi kullanmıyoruz ama haftasonu girdiği için bogaz kulak temiz ama solda çok hafif kırmızılık gördü ama antibiyotik başlamak şart değil dedi doktorumuz diş ateşidir ama 3 günü geçerse antibiyotik baslıcammm 38 de ilaç ver dedi 37 lerde verme dedi ılık dus ince giyinin dedi🌸🌸