DORUKKK2019 Kızlar 6 gün önce bebeğimi sünnet ettirdim dikişin biri atmıs dikişin biri düşmüş ve orası kanıyor damla şeklinde bu normal mi ???
DORUKKK2019 Mstfcnr Dikiş mi yok yoksa iğne yaptırdığı yer mi tam anlamadk damla şeklinde çükünün altında bi iğne ucu kadar yer kanadı bi damla biz bakamamıstık babasıyla iğne yeri kanar mı peki bi damla
CZB Dikişlerin düşmesi normal ama kanama normal olamaya bilir çünkü bizim doktorumuz kanama olursa getirin demişti fazla olursa acile gidin derim
DORUKKK2019 CZB Dikiş mi yok yoksa iğne yaptırdığı yer mi tam anlamadk damla şeklinde çükünün altında bi iğne ucu kadar yer kanadı bi damla biz bakamamıstık babasıyla iğne yeri kanar mı peki bi damla
DORUKKK2019 Dikiş mi yok yoksa iğne yaptırdığı yer mi tam anlamadk damla şeklinde çükünün altında bi iğne ucu kadar yer kanadı bi damla biz bakamamıstık babasıyla iğne yeri kanar mı peki bi damla
CZB DORUKKK2019 bir damla mi kanadı sadece öyleyse sorun olucağını pek sanmam ama 6 gün geçtikten sonra olması beni düşündürdü sadece
Mstfcnr DORUKKK2019 iğne yeri kanayacağını pek sanmıyorum ben ama çünkü bi çok noktadan vuruyorlar iğneyi