Poyrazdemir2 yagmrguzel kızım 2 aylık doktor bize de yazdı rota aşısı yarın gidip alıcam pazartesi yapacak ,ondan hariç iki bacağına da aşı yapacak çok fazla olmaz mı diye sordum hayır dedi
yagmrguzel deryayagmur kararsızım işte ne işe yarıyor aşı onuda bilmiyorum doktor sadece yaptırmanızı öneriyorum dedi o kadar
ygmrln yagmrguzel rota yı yaptırdım Allah korusun küçük bebeklerde ölümcül hale gelebiliyor tavsiyem içinize sinmediyse doktorunuzla tekrar iletişime geçin
deryayagmur yagmrguzel valla ben yaptırdım sonuçta ülkemize dışardan insanlar geliyor. Araştırın yaptırın. Hemşire arkadaşlarım da hep yaptırmamı önermişti. Doktor’un tavsiyesi ile de yaptırdık
Poyrazdemir2 ygmrln merhaba hangi ayda yaptınız ve aynı günde kaç aşı yaptılar bizim doktor 2 aşı daha verdi aynı günde onları da bacağına vuracak
ygmrln yagmrguzel aşı yaptırmayıp hastalığa yakalanırsa zaten direk yatış veriyorlar. Arkadaşımın kızı 8 yaşında rota oldu o bile 2 gece hastanede yattı
01012024 Poyrazdemir2 rota aşısı zaten iğne değil ağızdan veriliyor 2 dozuda aynı anda yaptırabilirsin aşıları bizimde diğer aşılarla denk gelmişti