byzzyb bebeğim mama içemiyor sütümü sağarak içirdim 1 yaşına girecek haftaya. sütüm azaldı mama ve anne sütü yerine ne içirebilirim ek gıda ile tam doymuyor henüz?
3kedili2bebekli byzzyb kefir, ayran olabilir şu olabilir hatta 1 yaşında çünkü ek gıdaya ağırlık da verebilirsiniz
byzzyb 3kedili2bebekli ek gıda yüyor çok fazla olmasada ama sonra süt veriyorum onunda nerdeyse hepsini içiyor. bende sütün hepsini içtiği için doymadığını düşünüyorum yediği yemeklerle
byzzyb 3kedili2bebekli yemek istemeyinceye kadar yediriyorum süt vermesem huysuzlanmıyor ama sütü görünce çok heyecanlanıyor ve hepsini içiyor bilemedim yediği doyuruyormu doyurmuyor mu 😵💫 bi tanıdığım süt artık yemek üstğne yediği tatlı gibi olmasa olur ama olunca içer normal dedi zaten yavaş kilo alıyor kalbi delik olduğu için sütte içirmek istiyorum yediğiyle bırakmak istemiyorum
3kedili2bebekli byzzyb o zaman yararlı olan ayran, kefir, hatta kendiniz meyve suyu yapabilirsiniz imkanınız varsa bu tarz ilerleyin inek sütüne hiç girmeyin