AtaTrkmn ElifSerdar tam 6 aylıkken gittiğimizde 9.500 küsür kg 77 cm boydu biraz uzun olduğundan sanırım kimse bana kilolu demedi doktor dahil sadece boyu uzun demişti🤷🏻♀️ 3.070 doğmuştu
Mlkplt Benim Kiz 4090 kg doğdu. Ama hep az kilo aldı Aralık 27 de 7250 di yarın doktor kontrolü var bugün tam 6 aylık oldu ve ek gıdaya 20 gün önce başladık
ahmetseliminannesi ElifSerdar doktorlar banada kilosu feln gayt iyi normal diyorlar ama bna hic tombik gelmiyor küçükken daha tombikti bide fazla ek gıda yemiyor yoğurt meyveli muhallebi yiyor halbuki başta sebze ile alıştırdım o zamnlr yiyordu simdi güç bela yiyor🙄
Benoanne Emirin_Annesi02 bizde aynı bu sekildeyiz tam 6 ayligiz ve 7.200 boy 68 cm az mi bilemiyorum saglim ocagindaki ebe iyi dedi ama burda okuyunca az geldi bana kafam karisti. Bizimkide gunduzleri cok az uyuyor gece uyumasi bazen 2 yi buluyor
Emirin_Annesi02 Benoanne ne olursa olsun beslenme kadar uyku da önemli.. bizimkiler uyumuyor hiç. Benimki de yer yemez tesbih böceği gibi ordan oraya giriyor. Sürüne sürüne olanı da yakıyor