brlkesra Nutricia ınfatrini mama nasıl kullanılıyor bilen var mı bir de ısıtılması gerekiyor mu yoksa bu halinde mi vermemiz gerekiyor ısıtılsa bisey olur mu ????
Sedaalya brlkesra asla ısıtılmamalı. Dolapda saklayabilşrsiniz dışarda da. Ama 25 derecey aşıyorsa oda sıcaklığı buzdolabına koyun
Yeniannee23 @Sedaalya peki buzdolabında soğuyan sütü ısıtmadan tekrar nasıl verebiliriz. Benim oğlumda infasource kullanıyordu çok kusmaya başladı bıraktık sıcaklar çıktığından beri buzdolabındaydi bı soğudu bu sıcakları derken sütleri bozuldu sanırım.
Sedaalya Yeniannee23 aaa bozulabilir tabi. Bende yazın kullanmıştım. İçirmeden 1 saat önce çıkarıyordum ılıyordu. Doktorumuz özellikle söyledi sakın ısıtmayın diye o yüzden
Yeniannee23 @Sedaalya ben dolaptan cikariyodum bı saklama kabına sıcak su koyup biberon ile birlikte iliklasmasini bekliyordum ama yavrucagimiz hiç icemedi
brlkesra Yeniannee23 Yeniannee23 Yeniannee23 Bende o şekilde yapıyordum ama benim bebeğim içti daha yeni başladık zaten almamazlık gibi bi durumu olmadı şükür