cikolataliekmek Annelerim Çarşamba günü iş arkadaslarim 15-20 kişi arası bebek bakmaya gelecekler hem kolay hem de güzel ikramlık öneriniz var mı? Akşam 5 den sonra mesai çıkışı gelecekler o yüzden doyurucu da olması lazım 😬
Merve1994Baris cikolataliekmek çocuk varsa kısır sıkıntı olur salçalı ya makarna salatası hemde pratik hazırda varsa yaprak sarması peynirli poğaça kedi dili ile sütlü tatlılar oluyor ya ondan olur kaç çeşit yapmak istiyorsunuz
me_o531 cikolataliekmek makarna salatası Üç kaşık tatlısı Mercimek köftesi Islak kek Peynirli dereotlu poğaça Patatesli börek
herseySeninleguzel11 cikolataliekmek Baktım profilinize 3 aylık anneymişsiniz. Hiçbir şey yapmayın hazır alın sadece çay demleyin. Çok da kalabalık gelen 3-5 kişi değil ki..Ben kendimi çok yıprattım gece uykumdan çaldım,ziyan etmişim kendime.🥲
hilarious Cok kalabalıkmış leğenle bi kısırı hakettiler 😂😂 kısır börek kurabiye ve kek/pasta bi de çay tamamdır bence 🫶 bi çeşit de yoğurtlu bişi olabilir
cikolataliekmek yenigelmedmgerigeldm sagolsunlar yazsam hemen getirirler doğumda falan çok getirdiler artık sıra bende 🤭
nurftma Makarna salatası turşuyu doğrayıp garnitürü yoğurt ve mayonezle katıp en basiti o. Hazır yufkadan sodalı börek, krem şanti sıvıyağ unla 3 malzemeli kurabiye. Çörekotuyla yapılan bitli kurabiye. Çay yada kola vs içecek de olur. Gayet doyurucu bence
cikolataliekmek nurftma makarna salatası dediğiniz gibi en iyisi sanırım 2 paket yapsam yeter mi ki 😬
Sarikuzumalp nurftma 3 malzemeli kurabiye favorim üstüne bir de ben benmari usulü eritip çikolataya banıyorum enfes oluyor 🥰
cikolataliekmek herseySeninleguzel11 evet 3 aylık daha oğlum 🥰 anneciğim vefat etti ama sağolsun kardeşim ve halam yardımcı olacaklar kendi başıma asla altından kalkamam siz ne güzel basarmissiniz 😊
Merve1994Baris cikolataliekmek o zaman size en iyi Makarna salatası birde börek pratik olur onu da yapabilirsiniz çünkü gelecek kişilere en az 2 tepsi yapmalısınız kalabalikmis ☺️
Merve1994Baris cikolataliekmek yeter bence garnitür de eger kendiniz kullancaksaniz biraz fazla yaparsınız eğer şişe alacaksanız 2 şişe garnitür 2 kutu mısır kornişon turşu baya çoğalır
Sarikuzumalp cikolataliekmek 1 paket toz krem şanti, 1 su bardağı sıvıyağ, 3 su bardağı un. Hepsini karıştır yuvarla fırına at 🥰