sutlukopuklu bisenakillisinzaten 1 yaşındayken çıkarttı. Şuan 17 aylık azıları çıkartıyor ve çok çok zor bi dönem uykusuzluk sinir hali sürekli anneye yapışma hissi😂 özellikle geceleri ağlayarak uyanma oldu belirtileri
Eslemsura muno112 bisenakillisinzaten bende post açacaktım şimdi ya bebeğin 7 buçuk aylık aşırı derece huzursuz hep agliyor hep gece uykusu düzenliydi şimdi hep ağlıyor dişlerine baktim şişmiş dis etleri ama beyazlık yok dıştenmi acaba başka birsey mi var birazda kucağa alışmış doğrusu
muno112 7 aylık düzeltilmiş 5 aylikti. Önce diş etinde minik sivilce gibi beyazlık gördüm iki diş birden geldi. Hiç ateş olmadı ama aşırı huysuzdu sürekli ağladı gece sık uyandı 5. Günün sonunda tamamen damagi yarmisti ve geçti huzursuzluğu da
annebalim_ muno112 benjmde suan 5.5 aylık dün doktor dıs gelmıs dedı ama patlamadı henüz ne zaman patlar kı
muno112 bisenakillisinzaten bana da doktorum patlamış dedi 2 gün sonra göründü ucu 2 gün ağladı çok uzun sürmedi o iki günde 2 kez calpol verdim artik bas edemedigim anda ama huysuzlugu devam etti bir süre
kbraat bisenakillisinzaten dişin en büyük belirtisi huysuzluk ve özellikle geceleri ağlayarak sık sık uyanıp emmek istemesi oluyor ben ilk dişlerini patlamak üzereyken farketttim zaten bu dişler bi kızarıyo bi patlamaya çalışıyor bi tamamen çıkması biraz zaman alıyor gündüzleri sağıp dondurduğunuz sütü meyve süzgeçin koyup verebilirsiniz gece yatarkende karanfilli zeytinyağ ile masaj yapın damaklarına eğer çok kötü sürekli 10 15 dk da bir uyanıp acı çekiyosa calpol verebilirsiniz
bisenakillisinzaten Eslemsura benim kızımda 5.5 aylık iki gündüz huzursuz yerine koyduğum an bagiryior eller hep dizinde gecelri de sık kalkmaya başladı bilemedim diş mi değil mi. Ama sizinki dış gibi görünüyor
kbraat bisenakillisinzaten evet özellikle gece uykularından anlarsınız ve şöyle bi kahkalar attırırken ağzını inceleyin kızarık veya gelen inci taneleri var mı bakın