belisito Merhaba kızlar bebegim 6 aylık desteksiz uyumuyor son bir haftadır uykuya gecerken cıglık cıglıga aglıyor.. cok direniyor uykuya..üc uyku yapıyordu uykularıda kısaldı azaldı sıcaklar ve diş sorunuda var dönem dönem.. bu durumu nasıl cözebilirim 🙏🥲
kahvekolik_ belisito benim kizim daha 3 aylik daha uyku egitimi vermiyorum ama bence bebeginizin dis sorunu gecene kadar uyku egitimi verme suan sana daha cok ihtiyaci var. Nezamanki disi cikti iyilesiyor o zaman basla bence tabi sen iyisini bilirsin Allah yardimcin olsun 💘
sophiegermain belisito biraz gec gordum ama anlattiklarinizda kendimizi gördüm sanki. Son bir haftadir bebegimin huyu degisti resmen diş çıkarma donemi evet ama disten mi neden anlamadim
sophiegermain belisito uyku egitimi ben de düşünüyorum ana her kafadan bir sey çıkıyor yapma diyen bana da çok. Siz egitim düşünüyor musunuz ve nereden düşünüyorsunuz?
belisito kahvekolik_ teşekkür ederim hepimize uyku egitimi var aslında dişde zaten cıktı cıkıcak ama bu aglama krizlerini cözemiyorum bu sebebten uykularımız hep gecikiyor
kahvekolik_ belisito yazik cani aciyordur bilemessin agladigi an yaninda ol oyle guvende hissediyor bebeklerimiz aliscak diye korkma ben asla aglatamam bebegimi 🥺
belisito sophiegermain aynı bizdede öyle uykuları kısaldı vs uyku ihtiyacımı azaldı diye dğiündğk ama değil kesinlikle dişdi dönem dönem bu agrılaro şiddetleniyor ama diş patlamadı henüz cok yprucu bizim icinde bebek icinde kesinlikle bu dönemde hic bir egitim mümkün degil
Neolsun1 Benimde bebeğim 6 ay 17 günlük uyku konusu çok yoruyor kucakta piş piş ve eeee eeee ile uyuyor kendi kendine uyusun istiyorum ne yapmam lazım nasıl yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz