bebitonunannesi_ Kızlar bu aralar heves ettim kolumda da şık durur diye düşündüm, tam olarak ne gibi özelliklerinden yararlanıyorsunuz kullandığınıza? 300-400₺ fiyatları ndan sipariş etmeyi düşündüm?
LadyGaddar bebitonunannesi_ O fiyata çabuk bozulur ,ben huawei watch fit 2 aldım 3 bin civarında kaliteli güzel çok şık,fit 3 daha narin ,daha ucuzunu almayın bence,trendyolda var. YouTube den videolarını izleyebilirsiniz
Umutdamla20 bebitonunannesi_ hepsiburadadan Xiaomi redmi watch 3 active siyah akıllı saat aldım Memnunum suan fiyatı 1.200 cıvarı Mesaj gelınce bıldırım gelıyo arama yapabılıyorsunuz Adımsayar var işimi goruyor
elbay53 Akıllı saat kullanmayı istiyorsanız mınımum 8-10 bin gözden çıkarın .digerleri hem uyduruk durur hem işinizi görmez
bebitonunannesi_ LadyGaddar anladım , şu anlık kalsın o zaman 3bin verecek durumda değilim ilerde inşallah😊teşekkürler
gizemvatansever Ben Apple Watch kullanıyorum, biraz yüksek fiyatı ne yazık ki :( Bebek olduktan sonra sürekli takıyorum, telefonumdaki kameradan bebeğimi sürekli izleyebiliyor, telefon yanımda değilken çağrıları ve mesajları yanıtlayabiliyorum. 🐰