Elvn94 Atesimz dusmuyo kafamz hep yaniyo ftil de versem 37.5 acile gotrdk igne yaotilar geldik napablrm ewde yardm edin lutfen kizim 7 ay 29 gnluk
ybk2019 Elvn94 atesliyken lütfen iğne yaptırmayın. Şu an 37 bucuksa çokta yüksek değil 38 ve üstü ateş olarak sayiliyor. Ilık su ile bez denediniz mi
Ikrazumra19 Elvn94 37.5 normal ilaclarin etki etmesini bekleyin bence bir anca igne fitil arti birsey dokunabilir ilik su da bezler yapin koltuk alti kasik bolgesi alnina koyabilirsiniz
Laayla Elvn94 gel sarılalım valla dün geceden beri nöbetteyim 6 saatte 1 calpol veriyorum alnında hep nemli bez var bronşiolit olduğu için havada veriyorum ben ama mahvoldum ya kar yağsa kurtuluruz diyorlar ama yapacağı yok
Hohomoromu Elvn94 eklem yerlerine pamukla ve ya bi bezle ılıksu yapın koyun silin biraz da olsa iyi gelir
Laayla Elvn94 ya vücudunun her yeri farklı çıkıyor ilaç verdikten sonra ateş düşmüyosa havale geçirir mi acaba ya Allah korusun bugün de nöbetteyim
Ikrazumra19 Elvn94 bence cocuk doktoruna goturun salgin var zaten dusmeyen ates var diyorsunuz iciniz rahatlar
Elvn94 Laayla ah sorma bn de simdi 20 dkka ya kurmstm telimi uyursam dye uyuyp klmsm telfnn alarmni bile duymdim 😭😭tek bsna bkmk zr
Pretttmom Elvn94 37,5 ateş sayılmıyor Dr lar tarafından. BuDolabında soğuttuğunuz doğal Gül suyunu ateşli yerlerine koyun bez ile inşallah iyi olur geçmiş olsun
Laayla Elvn94 8.30a kurmuştum 12de uyandık valla uykuya hasretim bu hastalık geçmiyor resmen ne menem şeymiş kurtulamadık