425307 Mama icmiyor kızım 7.5 aylık 7 kilovarmi kilo aldıran trifler anneler hiç bir şey yemek istemihor
SevimliHayaletCasper 425307 persentile göre olması gerektiği kiloda ama. Siz şişman mı olsun istiyorsunuz
edaeda5 425307 bebeğinizin doğum kilosu önemli. Diğer hanımefendi kafasına göre iyi demiş ama o düşünce de yanlış
Drycl46 425307 gün gün dönem dönem yemiyor çocuklar üzülmeyin bazı bebekler ileride bazıları ise geride olur 💜 mesela oğlum 13 ayına girecek henüz yürümüyor az önce bir tanıdığım aa oğlun geç kalmış diyor her çocuğun gelişimi farklı dedim ben de
425307 SevimliHayaletCasper gerçekten mi eve falan zayıf diyor bende üzülüyorum ek gıda hiç yemek istemiyor sadece anne sutu
425307 Anatotales ebe zayıf geriden geliyor dedi bende üzüldüm birazda etrafımızdaki yaşıtları mama iciyor kilolu acaba zayifmi diye düşünmüyor degilim
Anatotales 425307 mama kilo aldırır diye bişi yok üzülmeyin ebe de saçmalamış. Benim oğlum 11 aylık mama bebeği 8500 kilosu doktoru normal diyor düşük doğum kilosuyla doğdu ama persentil içinde
edaeda5 425307 kız Allah seni kahretmesin benim kız 12. Ayını bitiriyor daha 10 kiloya anca yaklaştı. O ebeye söyle sinirlendirmesin beni 😂 şu kilolu çocuk sağlıklı çocuktur kafasından çıkmamız lazım
edaeda5 Drycl46 benim kız da yürümüyor 12 aylık, bende amaan ömür boyu yürüyecek zaten hiç acele etme kızım diyorum 😂
Ftmdlr Benim bebeğim 10 aylık kilosu 7.670 gram bence gayet normal 6. Aydan sonra zaten kilo alımı yavaşlıyor hareketleniyorlar
Adasmom_ 425307 doğum kilomuz bizimde 2900 48 cm Şuan 7.5 kilo 64 cm normal canım . Bizim ebemiz normal dedi hareketliler çok eskisi gibi kilo alamazlar zaten. Boşver herkes bişey diyor aynen zayıf de he de geç sağlıklı mı hasta değiller ya çok şükür .
Nevaninannesi 425307 15 aylık 9 kilo 200 gr 15. Ay muayenesinde. Yani normal hatta iyi bence. Sağlığı yerindeyse dert etmeyin