Busraata33 milav Makarna,karpuz,peynir ekmekle geçiyor günümüz😂Mantı,cacık heryemeğin yanında soğuk birşeyler meze vs.Çorbalar harici yapıyorum diğer yemekleri napıyım.Fast food ağırlıklı oluyor bazen eşim yemeğe düşkün o bile yapma karpuz peynir yeriz diyor😂
Busraata33 milav Ne alaka kız ne yiyecez Mumbar dolması demedik ya😂Pizza hamburger vs işte.Hiç gaz yapmıyor çocuklarım bile hapur huzur yiyor
bisenakillisinzaten milav un, bir su bardağı toz şeker, 1 tatlı kaşığı karbonati once karistiriyorum sonra üzerine bir su bardağı yağ ile bir su bardağı sut(yoğurtta olabilir) katıyorum. Hepsini yoguruyorum ama kurabiye hamuru gibi ozdeslesmicek. Hafif yoğurup fırın tepsisine dizip. Üzerine pekmez susam çörek otu sürüp üzeri kızarıncaya kadar pişiriyorum asıri güzel oluyor. 2 güne bı mutlaka yaparım. Ama ununu göz kararı katıyorum ya düşünecek olursam saniirm 5 6 su bardagi falan oluyordur.
hasmelad milav ben her yemeği yapıyorum Taze fasülye Nohut Yeşillikli nohut salatası Et yemekleri Tavuk sote Köfte Karpuz Bol salata Cacık Çorba yapmıyorum sadece Ekmek çok az yiyoruz bir de