sevcanozdemir 6 ay 18 günlük oğlum sürekli eline bakarak bişeyler söyleniyor ellerini oynatıyor izliyor normal bir hareket mi sizin bebeler de bu aylarda yapıyor muydu böyle merak ettim 😊
Aseldurumom_ sevcanozdemir yenimi farkettini bu durumu ellerini kesfettiklerinde oyle yapiyorlae kizim iki ayliktan beri oyle halada ellerine hayran hayran bakar ayaklarida kesfetti surekli agizda cok hosuma gidiyor oyle yapinca normal yani annesi
dilberhala1 sevcanozdemir Benim kızım 5 ay 10 günlük elleri ve ayaklarına serenat yapıp şarkılar düzüyor 😂😂😂😂 haaa huuu aaa uuu ıııı muuuu eeıığphh diye 😂😂😂 normal yani
sevcanozdemir Gizmokzilla bende öyle düşündüm de bazen uzun uzun yapıyor 🥰 diğer bebekler de aynı mı normal mi merak ettim 😍
sevcanozdemir Aseldurumom_ hayır yeni fark etmedim tabi ki önceden de yapardı 3 aylıktan itibaren ama şimdi çok uzun yapmaya başladı başladı dalıyor eline bakarken sesleniyorum tepki vermiyor felan korkuyorum öyle olunca 🥹
Gizmokzilla sevcanozdemir evet evet normal endişe etmeyin 🌸💜 siz o bakarken tanıtın onlar senin ellerin mi? Bak parmakların var tırnakların var diye anlatın. Ben oğluma hep öyle yapıyodum 18 aylıkken her organını biliyordu kaşı saçı dizi bile dahil 🌸