birmini Hanımlar kızım 2 ay 11gunluk rota aşısı ilk ne zaman yapılıyor net bilgisi olan yazabilir mi .ayrıca ilacı nerden temin ediyoruz sağlık ocağı aşısını yapıyor mu
churchil birmini 3. Ayda yapılıyor zaten o zaman devlet aşıları da var eczaneden alırsınız sağlık ocağında yapıyorlar
1cocuksevdasi birmini biz 2. Ayın sonunda 4. Ayın sonunda yaptırdık. 2 aylıkken başlanıyor isteyen 3 doz yaptırabilir biz 2 doz yaptırdik
mematiii birmini 3 ve 5. Ayda yapıyorlar biraz pahalı aşı ben tek doz yaptırdım zamanı geçmiş birde çok şükür hastalanması.
ffffffff 3.ayda yaptırıcam canım özel aşı ya özel hastanede yaptırmalısın ya da eczaneden alıp sağlık ocağında
sevalg Ben dün yaptırdım 3 ay 14 günlük son gün 3 ay 15 gün diye biliyorum. Eczaneden aldık tek doz buz bataryasıyla verdiler. Sağlık ocağında hemsiremize yaptırdık.
sevalg sevalg birmini çok şükür olmadı, gazı kötü kokuyor sadece bir de bir tık kusması arttı. Ama keyfi yerinde. Rotarix tek doz 1740tlye aldık. 2 doz yapılıyor diğeri 5.ayda sanırım bakmadım.
birmini mirooooo ben şimdi den alsam sorun olmaz heralde bı hemşireyle görüşüm bari hergun biseylere zam yağıyor
birmini mematiii ben de oğlumda hiç yaptırmadım ama malesef ki sağlıklı koşullar geride kaldı herşeyde hastalık var kizimda takip edip hepsini yaptırmayı düşünüyorum nasip olursa
mirooooo birmini sanırım saklama koşulu var ama bizim alerjiden dolayı doktor bir ay erteleyelim demişti sonra aşıyı aldığımı duyunca ziyan olmasın yaptırın o halde dedi siz yinede tabi doktorunuzla görüşün size sağlıklı bilgiyi o verir