tulinnnn Kızlar merhaba 4 günlük bebeğimde az sayıda sarılık çıktı nasıl geçirebilirim yardımcı olur musunuz
yamaniskom tulinnnn merhaba 2 kez sarılıktan hastanede yatmış bir anne olarak tavsiyem bol bol emzirmek beslemek 2 saatte bir kesin emzirin eğer sütünüz yetmiyorsa mama takviyesi verin. Biraz güneşe çıkabilirsiniz çok iyi geliyor ve asla yapmam dediğim tüm hurafeleri uyguladım ikinci yatıştan sonra sarı tülbent, altın, ışın altında tutma ve şekerli su. Geceleri sarı ışık taktik ve full sabaha kadar açık bırakmıştık karanlık iyi gelmiyor
dadmom1 tulinnnn Mama vermekten başka çok çare yok gibi. Kızım 8.günün de sarılık oldu, 10.gününde hastaneye yatıp 1 gece fototerapi aldı. Meğer açlıktan olmuş yavrum. Hastanede mamaya başladık, 1 hafta içinde gözbebeği de dahil sarılığı geçmişti. Şuan 4 aylık mama+meme gidiyoruz.
mrvfdn tulinnnn valla benımkıde sınrıdaydı dogdugu zaman bol ol emzırdım hiç mama vermedım saat bası emzır sutum gelmıyo az deme bebek emdıkce süt üretirsin zaten gecti cok sükür o zaman
adakussss tulinnnn bizdede oldu sarılığı geçene kadar meme +mama verdik geçti. Aç kalmaması gerekiyor tek çözümü bu
eddaa1 Bol bol emzireceksin arkadaşım, sütün azsa mama vereceksin mama vermekten korkma sarılık kadar tehlikeli değil mamalar,, işin özü bebeğin ağzı midesi boş kalmayacak
ilenalemin eddaa1 aynen tek çözümü bu.gayrt kısa ve net söylemiş arkadaş.başka çözüm arama.biz de sarılık geçirdik hem de ileri seviyede.çözüm bu yani
gencbir_anne merhaba benim oğlum da ilk doğduğunda sarılık olmuştu 1 ay boyunca 2-3 günde bir takip ediliyordu toplam 2 gün de yoğun bakımda yattı maalesef bizimkisi kan uyuşmazlığından dolayı uzamıştı tamamen geçmesi 2 ayı buldu. Bu süreçte sık sık emzirdim ve kalanını sağıp biberonla vermiştim tartısı çok güzel çıkıyordu. Üzülmeyin stres yapmayın çok zor biliyorum ama geçecek birazcık sabır ❤️
elbay53 Mama başlayın..sütünüz yetmiyordur muhtemelen.iki saatte bir önce emzirin ardından mama verin.beslendikçe atacaktır sarılıgı
hilalakin1806 gencbir_anne bizimde geçti ama doktorum dün az var dedi tekrar başa sarar diye korkuyorum
hilalakin1806 gencbir_anne 1 kere kaldı ama o süreçte stresten sütüm kesildi versem de yetmiyor mecbur mama takviyesi yapıyorum 🥹🥹
gencbir_anne hilalakin1806 kan alıp baktılarsa değer söylemeleri gerekiyor. E nabıza bakabilirsin bebeğin bilirubin diye geçer.