afraybars1 Canım kızlar instagramda beni engelleyen birisini bulmamın bir yolu var mı? Mesela başka bir hesap açtım ordan buluyum diye ordan da bulamıyorum nasıl yaptı bunu yada ben o kişiyi nasıl bulurum acil yardım 🙄
kolonyalimendil afraybars1 instagram artık birini engellerken açtığı ve açacak olan hesapları da engelliyor😅
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala afraybars1 arkadaşının, eşinin (birinin) hesabından bakmaktan başka çare yok gibi🤷🏼♀️
uykumvarasko afraybars1 postegro diye bir uygulama var onu indirip bakabilirsin seni engelleyenler gözüküyor
afraybars1 uykumvarasko engelleyenin kim olduğunu biliyorum sadece ona başka hesaptan yazmak istiyorum ama başka hesaptan bulamıyorum
123aa afraybars1 seni ve senin açacağın tüm hesapları engellemiş başka birinin telefonundan bakmalısın
afraybars1 GezginPaNDa kaynıma yazıp duruyomuş zilli. Bizde eltimle benim hesaptan yazdık ama engelledi şimdi de kimseden bulamıyoruz o yüzden sordum buraya
afraybars1 123aa kendi telefonumdan açtığım hiç bi hesaptan göremez miyim yoksa sadece gmail değiştirmem yeterli mi acaba canım