esmanur433 Merhaba herkese kızım bi kaç gündür geceleri huysuzluk yapıyor gündüz de uyumak istemiyorum diş atak gaz olabilir ama aklıma iki uyku yapması geldi sizce tek uykuya geçmek istiyor olabilir mi uykusunu almış gibi dikiliyor gece 10 aylık bu arada
crknkzz esmanur433 daha cok erken tek uyku icin 15 aylik filandi gectiginde kacta uyaniyor ve gunduz uykulari hangi saatlerde ne kdar uyuyir
alinduhatg esmanur433 15-16 aylık falandır suan sızın ıcın erken zaten 2. Uyku yapmazsa yorulduğunda gece uykusuna geçmesi daha zorlaşır
agitmoms esmanur433 oğlum 2 yasında hala da her gün tek uykuya geçmiş sayılmayız bence sizin için cool erken
esmanur433 crknkzz normalde şöyle tabi en normalimiz o sabah 6/7 arası uyanır 3 saat sonra 10/10.30 gibi uyur 40 dkdır uykusu sonra 3 te bi uyku daha yapar oda en fazla 1 saat olur akşamda 9 da uyur
esmanur433 alinduhatg dün gündüz uykuları çok kötüydü onunla mı alakalıydı acaba hiç uykuya geçmiyor geçtiğinde de geri 2 dk sonra ağlaya ağlaya uyanıyor köpek azı dişi şiş gibi ondan kaynaklı da olabilir mi diye düşünüyorum tamda anlamam gerçi ama
Umiy Merhaba, biz 11 ayliktik tek uykuya geçtik ozamnlar aşırı zorluk çıkarıyordu doktoru onay vermişti her çocuk bir olmaz uykusunu kendi öyle isiyorsa aglatmayin bırak öyle uyusun tek uyku yapsın ama saatlerini oturtun demişti
esmanur433 Umiy bende bi deneyeceğim bugün bakalım bu saat oldu dün geceden beri nerdeyse hiç uyku yok yani gece 1 den şu saate kadar toplam 2 saat ancadır
buyuyor-cocuklar 18 aylıkken tek uykuya geçen biz, şimdi 20 aylık zaman zaman yine dayanamıyor çok küçük bence günde 1 kez uyuması için dişlerinden dolayı uyuyamıyor olabilir veya 12. Ay civarından uyku reddi olabiliyor😊
esmanur433 buyuyor-cocuklar belki de uyku reddidir çığlık kuyamet uyumak istemiyor aslında uykusu var biliyorum ama
esmanur433 Uykusuzhergeceeee çok üzgünüm 🥺🥺 inşallah bizimkinin derdi tek uyku değildir ya çok zor oluyor insanın kendine ayıracağı 5 dksı olmuyor
esmanur433 agitmoms evet hemen hemen herkes öyle yazmış teşekkür ederim belki diş belkide gazdır dün çooook çooook fazla gaz çıkardı çünkü
Uykusuzhergeceeee esmanur433 kesinlikle öyle çok zorlandım hala zorlanıyorum şu an öğle uykusu yapmak istemiyor 2,5 yaşında. İnşallah sizinki geçici bir süreçtir
Alyaece1 Uyku eğitimi veren kişilere göre 1 yaşından itibaren tek uykuya geçmeleri ama her çocuk farklı tabi