Snp57asel İlk adım ayakkabısı diye bi ayakkabı var ama çok uçuk fiyatlar o kadar fiyat vermek istemiyorum normal nasil ayakkabı alınabilir acaba çocuklarınız yürümediği başladığı anda nasıl bi ayakkabı aldınız acaba trendyoldan bakiyorumda bilemedim
bebegiminbesigicamdan Snp57asel viccodan hediye gelmisti ama cok agir oluyor sonra jump aldik daha hafif daha rahatti
caylavyu Snp57asel Vicco gri renk ilk adım ayakkabısı kullandık. Ücretsiz gönderebilirim size. 2.çocuk düşünmüyoruz oğlum 19 aylık işimize yaramıyor yani evde duracağına faydamız dokunsun
caylavyu Snp57asel Tabi ki seve seve yaparım. Dediğim gibi kullanmıyoruz zaten işinize yararsa duanızda bana da yer verseniz yeter. 20 numara bu arada uyar değil mi?
ElisaMom_ Snp57asel ben flodan düz taban spor ayakkabı almıştım kızıma çok memnun kaldık,ilk adım ayakkabısı banada çok uçuk gelmişti,
nazli006 Snp57asel Ben de ilk adım ayakkabısı almıştım ama bizim doktorumuz tabanı incecik olan ayakkabılardan alın yerlerine kadar iyi temas ederse o kadar iyi demişti ebebek’te LCW’da olan ucuz ince ayakkabılardan alabilirsiniz biz sonrasında viccoyu kullanmıştık
Snp57asel caylavyu tabiki ederim etmezmiyim siz böyle bi iyilik yapacaksınız Allah ne muradınız varsa versin evladınızla size Rabbım sağlıklı huzurlu bi hayat nasip etsin inşallah 20 numarada bilemedim olur mu olmaz mı hiç ayakkabı denemedim 1 ay sonra 1 yaşına girecek de sizin ki yaşında mı yürüdü gelmeden mı
caylavyu Snp57asel Oğlum 14 aylık yürüdü 19-20 numara giyiyor bebekler o aylarda. Zaten ayakları hızla büyüyor. Olur büyük ihtimal 🥰