Marinedeniz Kahvalti olarak neler yediriyorsunuz? Meyve puresi irmik ve yumurta sarisi koyuyorum genelde ama sevmiyor :((
3kedili2bebekli Marinedeniz tadına bakarsaniz sizde sevmezsiniz, meyveyi meyve olarak verin, irmige gerek yok, peyniri peynir olarak verin yumurta zaten yumurtadir yani bir şeyleri karıştırmayın ayrı ayrı yedirin
iro Marinedeniz bir gün organik bebe bisküvisi,peynir yumurta sarısı Bir gün şeftali muz bebek bisküvisi (bazen peynir,zeytin içi )
glsm228_ Marinedeniz tuzsuz zeytin veriyorum. Küçük küçük parçalara bölüyorum . Salatalık çok seviyor. Ger gün bir tane Salatalık rendeleyip yediriyorum. Lor ve az tuzlu peynir . Yanına biraz meyve . Irmikli karışımlı şeyleri sevmiyor benim bebeğim . Domates alerji yaptı o yüzden onu vermiyorum şimdilik
Yedaarven Marinedeniz Blw yapıyorum ben ikinci kızım. Alerjisi var çok çeşit kullanamıyorum ama genelde yumurta sarısıyla omlet yapıyorum. Bazen havuçlu bazen patatesli bazen sade. Kabak yumurta sarısı azcık da unla mücver yaptım onu da çok sevdi. Genelde kendi yiyebileceği şeyler yapıp veriyorum. Yediği kadar artık çok yesin diye de zorlamıyorum zaten.🫣
Brcnn Yoğurt ve yumurta veriyorum ama pekmezle yoğurt vermiyorum pekmezi ayrı vermek daha mantıklı Demir emilimi açısından diye düşünüyorum
Marinedeniz 3kedili2bebekli tadina hep bakiyorum ve gayette guzel yumurtanin tadi anlasilmiyor bile sadece meyve tadi geliyor. Yumurtanin sarisini ayri vermeyi de denedim hicten yemedi agzina yapisti gbi oldu direk cikardi
3kedili2bebekli Marinedeniz ben şahsen hiç beğenmiyorum o karışımları yumurta sarısını yedirdiyseniz alerji yoksa pankek yapın verin peynir koyun üstüne daha yada peynirli omlet sebzeli omlet vs olabilir
Brcnn Marinedeniz her gün yumurta sarısı vermeye çalışıyorum önceleri üzerine zeytinyağı döküp öyle veriyordum irmikli falan veriyordum ama şuan öyle yemiyor havalar çok sıcak olduğundan herhalde yoğurt ekleyince seviyor bir tek onun dışın öğlenleri çorba veriyorum akşama doğruda yoğurt ya da meyve veriyorum
Marinedeniz 3kedili2bebekli ben hepsi bir arada olsun kilo aldirici olsun istiyorum ayri ayri hepten yemiyor cunki pankek deniyebilirim daha disleri yeni cikti cigneyebilir mi bilmiyorum ama
Marinedeniz glsm228_ tuzsuz zeytini direk yutuyor demi cigneyebiliyor mu? Bide benim bebegm zayif direk boyle kilo aldircak seyler istiyorum :((
Streslianne Ceviz rendeliyorum, yumurta sarısı, hurma haşlayıp eziyorum üzerine yulaf haşlıyorum severek tek yediği şey bu bazen üzerine pekmez gezdiriyorum yulafı mutlaka dene bence irmikten daha çok sever
Marinedeniz Streslianne yulaf kepegi degil mi onu denemedim hic ben de deniyim.. yulaf unu aldim sacece bid ebebek irmigi pirinc unu bunlari katiyordum meyve purelerine
1cocuksevdasi Streslianne marketlerde satılan yulaflardan mi kullaniyorsunuz acaba hani reyonlarda var ya sütle yoğurtla karıştırıp yenilen birde nasıl yapıyorsunuz tarif verir misiniz 7 aylık olacak bebeğim 4 gün sonra tadım bitti sayılır bi şeyler yapıp yedirmem lazım artık
Marinedeniz Yedaarven peki disleri cikti mi ? Omleti yiyebiliyor mu benim de aklima geldi ama yiyemez gbi dusundum alt iki disi var sadece onlar daha yeni cikti☺️
Yedaarven Marinedeniz Dişleri çıkmamıştı ilk başladığımızda ama şimdi alt iki dişler baya çıktı. Sizin iki parmağınızla ezebildiğiniz yumuşaklıktaki yiyecekleri damaklarıyla ezip yiyebiliyor bebekler. Çok şükür bi sıkıntı yaşamadık iki kızımda da🥰
glsm228_ Marinedeniz çiğniyor, en başından beri pütürlü verdim ben alıştı. Önüne koyuyorum kendi alıp yiyor. Protein kilo aldırıyor. Kıyma verdiniz mi hiç yemeklerde.
iro Marinedeniz bizimde günü gününü tutmuyor önemli olan alışması zaten canım şebeklik yapıyorum ,şarkı söylüyorum bazen balkonda oturuyoruz mama sandalyesi ile arabaları insanları izliyoruz sohbet ederek yiyoruz bazen mama sandalyesine su döküyorum onla oynarken yiyor 😁
3kedili2bebekli Marinedeniz ek gidayla kilo aldırmayı 1 yaşa kadar denememelisiniz çünkü gerek yok hepsi bir arada olunca da kilo aldiracagini kim söyledi bunları yan yana sırayla aynı ogunde yedirmeyi deneyin hep sabit şeylere takilip kalmayın ve ciğner benim dişsiz bebeklerim çiğniyor guvenin bebeğinize bırakın boğazına takılsın kendini kurtarmayı öğrensin
Marinedeniz 3kedili2bebekli bebehm cidden cok zayif ama anne sutu almiyor mama veriyorim mamada hic besleyici gelmemeye basladi ilk aylar anne sutu ile cok guzel kilo aliyordu kizim smdi bitince mecbur mama ile devam ettik ben de ek gida ile bari aldiryim dedim ama raporlu mamaya basliyalim diyecegm doktora artik moralim bozuluyor
Marinedeniz Yedaarven ben de omleti bir deneyim smdilik yogurtla karistirdim yedi bakalm bir de omlet deniyim sadece sarisindan mi yaptniz
betulonder Marinedeniz yumurta sarısı, domates, lor peyniri, tuzsuz zeytin, avokado, tam buğday ekmeği, ıhlamur, peynirli biberli omlet, pekmez veriyorum ☺️
Marinedeniz betulonder tesekkurlee☺️ donates alerji yapmadi mi peki? Omlet daha hic vermedim yiyemez gbi geldi