Kızlar bebeğinizin ağlaması ne zaman başladı sorduğum soru banada biraz saçma geldi ama gören bu çocuğun ağlarken sesi niye çıkmıyo şimdi bunun burayı inletmesi lazım diyo bende bilmiyorum bebeğim küçük ondandır daha 21 günlük diyorum ama kafama takıldı
Hasret kız mi
Hasret 1 ayı geçsin karnı acıkınca yaygara kopar bizimde öyleydi şimdi 45 günlük acıkınca çığlık kopuyor 😂 ağlaması ciğerlerinin gelişmesi için çok faydalı
Hasret her bebek farkli demekki benim kizim dogar dogmaz yikti ortaligi giydirip yanima getiresiye kadar ciyakladi cok fena sesi cikiyor bence cok sanslisiniz😂
Damladerin erkek 😊
Hasret hiç mi ağlayınca sesi çıkmıyor benim kızda kibar ağlardı ama illaki ortalığı inletmesede sesi çıkıyordu
Hasret ya saçmalama bu insanlar beni öldürücek varsın ağlarken sesi çıkmasın her bebek bir olamaz demekki sakin bir bebeğin var ortalığı inleten bebekler daha mı iyi sağlıklı oluyomuş bu mu demekş ki inletmesi lazım diyorlar sana sakın ya kafanızı böyle şeylere takmayı
Damladerin çıkıyo da gören inletmesini bekliyo şimdiden 🤦♀️ Daha çok küçük ağlamayı bile beceremiyo ki 😄
KuzeyinAnnesii aman işte oda olabilir ay İnşAllah da sakin olur miniğim 🤗☺️ Herkes herşeye karışıyo Canım ya şu günleri atlatsam bi
Hasret ☺️ Yerim onuda ya etraf herşeye müdahale ediyor bildiğin şeyleri sana söylüyor ben alıştım artık sadece dinle ve geç başka çare yok ☺️
Damladerin işte bildiğim şeylerin sürekli sürekli söylenmesine alışamadım ben henüz erken mi alışmak için bilmiyorum ama sıkıldım valla sık sık emzir çocuk büyüsün bu çocuk niye durmuyo acaba pişik mi aç mı benim anlamadığım aynı duyguyu yada hissi bunu bize söyleyen kadınlar yaşamadı mı 🧐
Ecmafcgrr o ağlayınca Benim gülesim geliyo 😂 bakalım nolcak 😊
Cansu425 😂😂😊 uslu oğluşum 😂
Hasret ağız durmuyor bir kere bilse hissetse ne olucak ☺️
Damladerin ah ah o insanlar hep bişey der neyse neyse kendi evime gidince rahatlıcam İnşAllah şuan kayınvalidemlerde kalıyorum