tamacin oğlum tam 2 yaşına girdiğinde bıraktırdım. 2,5 ay oldu bırakalı. Emziğin ucunu komple o görmeden sabah kestim. Tabi uyandığında ilk işi emzik istemek oluyordu o şekilde verdim. Ağzına takmaya çalıştı eliyle emziği ağzında tutuyordu ucu yoktu ama ısrarla emmeye çalışıyordu. Emziğin bozuldu oğlum baban sana gelince yenisini alacak dedim (eşim 1 aylık göreve gitmişti) tamam dedi ama suratı düştü tabi. İlk gün elinden düşürmedi onunla yattı, yastığının yanına koydu elinde gezdirdi hep. İkinci gün bu bozuldu artık çöpe at baban sana yenisini alacak dedim üzüldü çöpe attı kendisi. 15 gün boyunca çocuğu emzik kullanan kimseyle görüşmedim. Çöpe attıktan sonra tabiki sürekli hatırladı emzik dedi istedi ama bozuldu çöpe attık ya dedim suratı düştü ilk üç gün ama öyle ağlama krizlere girme hiç olmadı. Bu arada benim oğlum gece uyurkende ağzından çıkarmazdı. Sadece yemek yerken ağzından çıkardı emzik ve onu da mama sandalyesine koyardı gözünün önünden ayırmazdı öyle bağımlıydı. Ya tamamen ortadan kaldırın ya da ucunu keserek deneyin derim