aytas Kızlar 10 aylık olduğumuzdan beri kızımı uyutamıyorum 1 saat uğraşıyorum yok. Ellerini tutarak uyutuyordum ama uyumuyor her yolu denedim artık çok bunaldım
Unicorn67 aytas sanırım bu ay uyku gerilemesi var eviniz sıcak olabilirmi benimki klima açıkken uyuyor bitek yoksa oturuyor mız mız gece 1 de artık uykusuzluktan bayılıp uyuyor
aytas Unicorn67 evimiz ortamı serin mesela dün ilk uykusundan öğlen 12 de uyandı gece 12 de zor uyudu bugünde öyle oldu şimdi zorla uyudu
aytas kimbumadam yanlış anlaşıldı galiba ilk uykusundan öğlen 12 de uyandı yoksa sabah 7 7-30 da uyanıyor
aytas kimbumadam 7.7-30 gibi uyanıyor 10 da uyutmaya götürüyordum 12-30 a kadar uyuyordu daha sonra 3-30 da uyumaya gidiyorduk 4 de uyuyordu 5-30a kadar akşamda 9-30 da uyutmaya götürüyordum 10 da uyumuş oluyordu saatlerimiz bu şekildeydi
kimbumadam aytas ilk uyku 2 saat 2.uyku 1 saat olsun Gündüz uykusu fazla 07.00 uyanış 10.00 uyku 12.00 uyanış 15.00 -15.30 uyku 16.00 - 16.30 uyanış 20.30 uyku Böyle dene bi istersen
aytas kimbumadam teşekkür ederim eğer sorun çıkartmadan uyursa deneyeceğim ama şuan en önemli sıkıntım uykuya dalamaması yatağında ayaktayken devriliyor artık uykusuzluktan ama uyumuyor tekrar ayaklanıyor buna bir çözüm bulup sizin önerinizi uygulayacağım