Canays Merhaba arkadaşlar oğlum ilk kez bugün ishal oldu ve poposu baya kızarmış kızarıklık öne doğruda var oturunca ağlıyor ne yapmalıyım pişik için onerileriniz nedir? Çok üzüldüm ilk kez böyle oldu
vaveyla_1 Canays her bezini açtığınızda banyoda bol suyla yıkayın en iyi gelen o. Sudocrem ve kantaron yağı da iyi geliyo
Feyzosumunannesi Canays Sık sık yıkayıp kurulayın ıslak mendil kullanmayın havalandırın sudocrem kullanabilirsiniz pişik için.
seda_asan1 Canays aynı durumu bende yaşadım ishal kaka çok sıkıtnı hemen pişik yapıyor burdan öneri almıştım kızlar travazol ve hamazinc diye bir krem önermişti bu ikisini aldım karıştırarak sürdüm bu süre zarfında normalde goon kullanırım Prima bez aldı ve bir iki günde pişik tamamen geçti
kurtege Canays merhabalar so fly markasının ease all solüsyonu var . Pişiğe , sinek ısırığına , düştüğü an morarmaya çok iyi geliyor . evinizde bulunsun . İshal için de evinizde reflor probiyotik olsa çok iyi olur. Tek kullanımda bile ishali geçiriyor .
Beyzaaktas Oğlumda ishalden sonra oldu çatlama derecesine geldi direk Travazol krem sürdüm bol bol geçti 2 güne
Canays Beyzaaktas bugun başladı ve direk kıpkırmızı oturunca ağlıyor hic boyle olmamıştı ne ishal oldu nede pişik 20 aylık çöl üzüldüm bugun
seda_asan1 Canays rica ederim ikisini bir alıp kullanmaya çalışın ben ilk tek hamazinc alıyım eedim kullandım ama tek başına etkili olmadı travazol+hamazinc umarım hemen geçer 🫶🏻
Canays kurtege doktor yazıyor mu kendimiz mi alıyoruz birde 20 aylık kullanılabilir mi probiyotik hic kullanmadm
kurtege Canays probiyotik 6 aylıktan itibaren kullanıyoruz biz . Her ilaç falan kullandığımızda ya da ishal olduğunda . Doktorumuz söyledi bize . Evde bulunuyor hep . Solüsyonu Migros mion Dan alıyorum hep