neva24 Kızlar selam. 2 aylık bebeğim var gündüzleri yarım saat uyuyor geceleri derin uykusu güzell ama gündüzleri de uzun uysun istiyorum uyku düzeni sizde nasil tavsiyeniz, varmı bebişleri nasıl uyutuyosunuz?
asyamasyam5 neva24 düzen için daha erken bence benim bebeğim de gündüz hiç uyumazdı 4.aydan sonra oturuyor genelde uyku durumu
matmazelmomy neva24 benimde kızım 29 da 2 aylık olucak gece uykuları hiç yok çok uyanıyor emmek istiyor gündüz iyi gibiydi şimdi gündüz uykularda bozuldu kuş uykusu gibi uyuyup uyanıyor sürekli ya bide anakucağında yatıyor sürekli sallamamı istiyor önceden sallanmadan bile kendisi uyurdu şimdi hiç bişey yapamıyorum ya nasıl uyku düzeni olcak bilmiyorum hele sabaha karşı hiç uyumuyor banada bi tavsiyeler verin 🙄
denizdgr neva24 valla Bnm oğlum 5 dk kestiriyo bazen 10 en faz la 30 yani bide çok uyumuş gibi gözler kocaman 😧 bu nasıl bir uyumaktir , ama gecleri uzun uyuyo Allah’tan
melamu neva24 gündüzleri fazla uyumadığı için geceleri uzun uyuyor zaten benimki de 2 buçuk aylık öyle gündüz ara ara kısacık uykuları var gece uyuyor gündüz çok uyusa gece çok uyanıyor erken uyanıyor baya düzeni 3 aydan sonra verebilcez galiba bakalm
cosmoss neva24 bizde 2 ay 10 günlüğüz gündüz de gece de 2 saate bir kalkıyorlar sadece akşam beş ve gece ona kadar sohbet istiyorlar onun dışında uyuyorlar acaba doymamış olabilirler mi doymayan bebekler uyumuyor genelde