sisi28 Arkadaşlar evden gelir elde etmeye ihtiyacım var, kim ne biliyorsa gelir elde etmeyle ilgili bana fikir versin yardımcı olsun. Çok borcumuz var eşime destek olmam lazım🌸
kimbumadam sisi28 mum yapabilirsin. Hediyelik olarak baya gidiyor Masrafı da çok değil Bebe ürünleri satabilirsin Aksesuarla başlayıp büyütebilirsin Herb a life falan bulaşma derim🙏🏼
Derya-Anne sisi28 bende şurada bekleyeyim bende yıllardır böyle bir iş arıyorum ama güvenilir bir yer bulamadım açıkçası
Ysmnnefe sisi28 param olsun ve hepsi görev uygulamaları güvenilir her hafta herbirinden 150 TL falan çekim yapıyorum ben
eminmomss sisi28 Yani ben evden olarak anket yapıyorum telefondan soru çözüp 2 hafta da 150₺ çektim tabi bununla destek olunmaz ama öyle en azından harçlık oluyor
sisi28 kimbumadam mum yapıp satan varsa söyleyebilir mi çok sermaye gerekiyor mu satışlar ne zaman başlıyor, neler gerekli
kimbumadam sisi28 24 tane papatya mumu trendyoldan 180 e aldım. O yüzden fazla maliyetli olduğunu sanmıyorum Sürümden kazanıyosun bunda
Derya-Anne sisi28 her yerdeler maalesef bacım. Aslında organizasyoncularla falan görüşebilirsin belki kına şeker vs paketleme işi veren organizasyoncu bulabilirsen toplu olarak yaparsın
seda_asan1 kimbumadam o mumlar parafin oluyor genelde o yüzden ucuz onlar da çok sağlıksız tabi yakarsanız ağır bir petrol kokusu oluyor en sağlıklı kullanışlısı soya mumdur
sisi28 kimbumadam ama işte herkes trendyola falan güveniyor ben o yüzden tutacağını düşünmüyorum, şuanda da instagramda baya mum satan sayfa var
sisi28 Nur_mom1 önceden arzların hepsine girip 3,5 kazanıyordum ama şuan borsa ölü yatırım bence kısa vadede arzlar taban açıyor
DevosMom sisi28 kardeşim kodland diye bir firmada online evden çalışıyor. Yaptığı tek şey 5-10 yaş arası çocuklarla görüntülü online deneme dersi gerçekleştirip matematik eğitimi satmak. Bi bakın isterseniz yine de