Glycn Kizlar oglumu şimdi yikadim ve kulaklarini kontrol ederken baya kir biriktiğini gördüm 2,5 aylik daha temizlemeyi nasil yapmaliyim fikir verebilir misiniz ? Kirleri içeri doğru içmeden nasıl çıkartabilirim ?
FatosYK Glycn bebekler için kulak temızleyıcıler var ucu daha farklı oluo.ben öyle temızlıorum hafif nemlendirip. Başka da bişi duymadım görmedım 😊😊
[silindi] Glycn sadece görünen kısmı pamuk yardımıyla temizleyin içine bir şey sokmayın zaten kulak devamlı akar düzenli temizlemekte fayda var. Ben kontrollü şekilde kulak pamuğu kullanıyorum bebeğim hemen bekliyor işimi bitirmemi kıpırdamadan bayılıyor kulak temizliğine 🤣
Deletedmom110 Glycn doktorumuz temiz bir müslin ile temizleyin dedi. Kulak çubuğu kesinlikle yasak. 🤷🏽♀️
MuhammedAmine Glycn Bebekler için özel kulak temizleme çubukları var ben A101 den alıyorum dalin markası
Glycn Deletedmom110 evet canim kulak cubugu yasak diyecbiliyorum bende baya da kir birikmis muslin ile kuruluyordum aslinda neden o kadar kir birikmis hayret ettim 🙁
Peony Glycn Canım benim bebeğim de iki aylık. Kir değil onlar ☺️ Kulakları akıyor bazen, bir de yıkadıktan sonra krem filan sürüyorsan onlar birikiyor biraz. Hatta şampuan bile kalabiliyor arada dikkat etmezsek çok. Beyaz beyaz kir gibi duruyor.
FatosYK Glycn bebek mağazalarında vardır Ebebekte falan olabilir. Ben nerden aldıgımı hatırlamıyorum. Normal yetıskın kulak çubuklarından değil zaten bebekler için farklı
[silindi] Glycn içine sokarsan sakıncalı etrafını temizlersen değil elbette kiri içine itmeyeceksin akanı temizleyeceksin
Glycn [silindi] akma yok olsa tabiki onu silerim kulak kanali icerisinde kir birikmis onu nasil temizleyecegimi soruyorum yoksa ben de kulak çubuğu ile yada müslin bezle akani alip gecerim
Glycn Peony evet canim beyaz beyaz neden akiyor acaba kulaklari canim bilgin var mi iltahap degildir di mi
Denizanne Glycn canım kulak çubukları pisliği içine geri itiyor temizliyorum sanıyorsun ama temizlenmiyor. Ben temiz bi bezle ya da izotonik ıslak mendille alıyorum
Glycn Denizanne yok kulak cubugu kullanmam biliyorum yetiskinlerde bile kiri iceri itiyor kirlerde kanal icine dogru nasil temizlesem bilemedim 🤷🏻♀️