huzurlugun Merhaba hanımlar bebeğim 2 ay sonra 1 yaşına girecek sade bir doğum günü yapayım diyorum kendi aramızda fikirleriniz nelerdir sizin doğum günü konseptleriniz nasıldı?
designermoms huzurlugun pinterestten baktım ona göre süsler aldım Ben ilk evde kendim çektim sade çok güzek oldu Daha sonra aile arasında yaptık orda güzel çekim yapamam diye öncesinde yaptım Pinterestte çok iyi fikirler var kesin işinize yarar
sek_kahve huzurlugun pasta yaptırdım, eşimin tarafından halalarını falan davet ettim, kendim bir iki şey hazırladım. Ufak bir kutlamaydı. Fotoğraf çekimi yaptırdım konseptli, o özel olarak hatıra kalsın istedim
huzurlugun designermoms teşekkür ederim bir bakarım bende. Aynen o karışıklıkta güzel çıkmıyor bende önden çekmeyi düşünüyorum
designermoms huzurlugun evin tam güneş alan yerine perde koydum yukarıdan aşağı Yanına iki balon arkaya kelebek koydum soft duruyor diye kızımı da bembeyaz giydirdim pastasını da istediğim gibi yaptım çok güzek oldu Hatta atayım fikir olsun size de :) Fotoğraf yüklenmiyor nedense sonra denerim tekrar