mybabyberatiko Arkadaşlar beyaz kıyafetlerim arasına oğlumun kot pantolonu karışmış ve ben farketmeden yıkamışım sonuç hüsran.. 🥲 ne yapabilirim bu kıyafetleri kurtarabilmek için?
cennetkokulununannesi mybabyberatiko beyazları çamaşır suyuna batırın geceden sabahta yıkayın umarım geçer
Feyzosunannesi mybabyberatiko çamaşırlar için boya var diye biliyorum bı araştırın isterseniz beyaz renk alıp onları belki kurtarabilirsiniz
HeeSenCokBiliyon cennetkokulununannesi yapmayın sakın çamaşır suyu çok yıpratır bi çaresi yok maalesef renk işlemiştir zaten eşimin beyaz tişörtünden biliyorum yıkandıkça 1 tık açıldı ama eskisi gibi olmaz tabii asla
mybabyberatiko cennetkokulununannesi benimde aklıma ilk o geldi 🥲 sararma falan olur mu acaba dedim 🥲
cennetkokulununannesi mybabyberatiko en azından denemis olursunuz sabah erkenden hemen makineye atın normal günlük yıkamada yikarsiniz
mybabyberatiko Feyzosunannesi öyle mi hiç duymadım bir araştırayım o nasıl oluyor ki acaba boyayı mı döküp yıkıyorsun
Feyzosunannesi mybabyberatiko evet öyle bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam siz bı araştırın beyaz kıyafet için boya diye umarım işinize yarar