bitboylum Yarın kayinvalideme davetliyim ve elim boş gitmek istemiyorum söyle kolay bur yaz tatlıyız var mı bildiğiniz
EypMom bitboylum kedi dili ile muhallebi çikolata soslu tatlıyı çok seviyorum annem her hafta kardeşime yaptığı için pratikleşmiş mükemmmel oluyo yaaaa buz gibi enfes yapıyor o tatlının üstüne başka tatlı tanımam
_nidosunannesi_ bitboylum kedidili ile yalancı tiramisu yaptım ben çok güzel oldu gece yaptım sabaha kadar donunca daha iyi oldu
ak1905 bitboylum muhallebili kadayıf tatlısı hafif bı tatlı belki pratik değil ama yaz için uygun bence 🌼
asilatte EypMom bunu yazmaya gelmistim bende 🤣🤣 yalancı profiterol 🤣 müthiş bir tatlı hiç ağır değil cok tatli şeyleri sevmem ben ama bunu kase kase yiyorum 🤣🤣 ve cok pratik 😍
gamzes-26 Krep sarma diye bir tatlı varmış bugün bir arkadaş yaptı krep pişirip çikolata ya da muhallebi ve meyve olarak muz koydu rulo yaptı çikolatalı sos döküp süsledi pratikti internetten de bakabilirsiniz vardır belki ama bana çok çikolatalı geldi
prenseslerinnannesiii bitboylum bak bu tarif cok basit ve lezzetli ben bu tarz yapıyorum yazın birde etimek tatlisi Pratik Ekler https://www.nefisyemektarifleri.com/pratik-ekler-11697514/
Deletedmom_110 bitboylum kızımla eşim vanilyalı puding yapıp borcama Burçak dizip çilek muz koymuslar en sona da dovulmus ceviz çok hafifti baymadı🌸