biimiyomyardimet ya ben hem şeffaf hem renkli kullandım, renkli bir tık daha çabuk yoruyor gözleri. Ben de geceleri çıkarmıyodum hatta 15 gün hiç çıkartmıyordum bazen gözümden 🥺 sonra evlendikten sonra eşim kızdı kendine hiç acımıyor musun gece çıkartıcaksın yoksa ben çıkartırım zorla dedi tehdit etti biraz ben de sonrasında her gece çıkartmaya başladım. 2 buçuk senede o şekilde kullandım. Retinamda yara yaptığını anlayamadım aslında, aldığım lensler mesela 3 aylık olmasına rağmen 1 ayda aşırı batma yapmaya başladı. Aylık lensler 15 günde batma yapmaya kızarıklık yapmaya başladı gözümde. Zaten göz numaram da büyümüştü ben de kontrole gittim. 4 sene falan gitmemiştim salaklık işte 💆🏻♀️ sonra gittiğimde doktor numaramı ölçmeye çalıştı ölçemedi çünkü bi gördüğüm numarayla bi sonra ki gösterdiğinde göremiyordum. Doktor kızdı baya dalga mı geçiyorsun benimle falan dedi. Dedim cidden göremiyorum yani, hatta ağlıycak raddeye geldim azar yiyince 😅😅 sonra doktor bu böyle olmaz dedi gözüme bir cihaz yardımıyla baktı yanıma gelip. Retinanda küçük küçük bir sürü yara var lens mi kullandın dedi evet dedim, gözlerinin hem odağını bozmuş hem de yara yapmış yasak bundan sonra kullanmıyorsun dedi. Lensi en fazla 8 saat tutmalısın gözünde sen daha fazla tuttun muhtemelen dedi. Gözümde ki yaraları görünce acıdı halime sesi yumuşadı kızmadı bir daha ahahahsjdks tedavi görceksin ilaç tedavisi dedi, ben şimdi ölçebildiğim kadarıyla gözlük yazıcam sana falan dedi işte öyle öğrendim yani şuan daha iyiyim aşırı göz kuruluğum vardı mesela sabahları yapışıyordu resmen gözlerim açamıyordum. Şuan öyle bir sorunum kalmadı 1 senedir gözlük kullanıyorum büyük rahatlık ama lensli halimi özledim gözlükten nefret ediyorum :(