Glcnsdrv Merhaba bebeğim anne sütü alıyor ama birkaç gün önce emmek istemediği için o gün hazır süt verdim o günden beri kaka yapmıyor gaz çıkardığı zaman kötü kokuyor hiç böyle olmamıştı hazır sütten mi kaynaklı yardım lütfen
Zeynepyagmur Glcnsdrv Galiba normal bizim içtiğimiz sütten verdiniz. Kulak pamuğuna zeytin yağ sürün ve poposunu uyarın hem kakasını yapmasına yardımcı olur hem gazını da çıkarır ama normal süt ne kadar doğru bilemedim
KbrArya Benim de bebeğim sadece anne sütü alıyor 5 gün hiç yapmadı Bu gece yapmış . Anne sütü alıyorsa hiç bir sorun olmaz dedi doktor
PelKad Hazır süt kullanmamışsınızdır umarım. Bebeklere 1 yaşına kadar süt verilmez. Eğer kullandıysanız da tekrar bu hatayı yapmayın lütfen yazık o bebeğe.
Glcnsdrv PelKad hayır tabini devam sütü ben İngiltere’de yaşıyorum aptamilin yeni doğandan itibaren hazır devam sürü var toz değil ondan vermiştim
MerveBozkayaAya Glcnsdrv uzun süredır kaka yapmadıgı ıcın gazında koku normal 1 cay kasıgı zeytınyagı ver onu rahatlatıp kakasını yaptırr
renkliruya Bir kere 6 gün yapmamıştı oğlum.. Sonra tekrar yapmaya başladı.. Sadece anne sütü alıyor.. Poposunu uyarmadan biraz bekleyin.. Yapacaktır..
Yigidinannesi Bnim bebegimde8 gün yapmadı poposunu 1 defa uyardım 2 bez dolusu yaptı ve düzene girdi artık 1 2 gün daha bekleyin bnce yapmasa uyarin