1prensesannesi1 Anneler bebeğine balık yağı kullanan var mı? Ne için kullanıyorsunuz, bağışıklık, iştah vs ? 14.5 aylık bebeğim 83cm 9800 gram. Balık yağı versem mi diye düşünüyorum iştaha faydası olur mu açar mı ?
glsm96 1prensesannesi1 Bizde yeni başladık doktorumuz haftada 2-3 defa balık tüketiyorsa içirme dedi ama yaz ayında balık tüketmediğimiz için başladık hergün çay kaşığı kadar içiriyorum.iştah için başladık umarım faydası olur möllers marka başladık bu arada
glsm96 1prensesannesi1 Bizde yeni başladık doktorumuz haftada 2-3 defa balık tüketiyorsa içirme dedi ama yaz ayında balık tüketmediğimiz için başladık hergün çay kaşığı kadar içiriyorum.iştah için başladık umarım faydası olur möllers marka başladık bu arada
dugme 1prensesannesi1 canım balık yağı yerine yediği şeylere keten tohumu ekle hem bağışıklık için hemde kemik ve boy gelişimi için OMEGA 3 çok önemli ama haftada iki defa balık tuketiyorsa gerek yok vermene iştah açmak için bir şey verme bence sağlığı yerindeyse gerisini boşver her çocuk topak olacak diye bir şey yok
sonbezbukucu haftada 1 yada 2 defa bebeğiniz balık yiyorsa kullanmanıza gerek yok. balık yemiyorsa hafta 2 3 gün bir kaşık içmeli. konu tamamen balıkla ilgili 🤣
sonbezbukucu 1prensesannesi1 o zaman başlayın. benim kızımım iştah sorunu yok şimdi iştahı açıldı yada etkisi olmadı desem doğru olmaz
1prensesannesi1 hayalperest2310 teşekkürler. İlerleyen günlerde iştahına bi etkisi olursa bana yazar mısın unutmazsan 🤗
1prensesannesi1 glsm96 bizde çok balık tüketen bi aile değiliz dediğin gibi bi de yaz döneminde hiç gitmiyor. Hoş gitse de kızım yemiyor işte adam akıllı bişey.
1prensesannesi1 dugme teşekkürler bakıcam keten tohumuna da. Ya tabiki sağlık olsun gerisi önemlidir değil ama doktorumuz kilosu iyi ama 1-1.5 kilo daha alsa daha iyi olur dedi iştah da olmayınca kafama takıyorum ister istemez. Hafif bi kansızlığı var hgb 11.4 çıktı doktor 12 veya 12 üstü olsa daha iyi olur dedi ferrum şurup verdi bakalım. Sadece iştah için de değil aslında hem iştah hem bağışıklık için düşünmüştüm balık yağını