Meva_2020 Kızlar oğlumu ne yaparsam yapayım 30 dakikadan fazla uyutamıyorum bu dönemde bu normal mi kızım 2 buçuk aylıkken günün yarısını uykuda geçirirdi . Geçen hafta 15 dakkaydı bu hafta 30 dakka oldu çok şükür ne zaman uzayacak uzaması için zaman mı vermeliyim
eylulannesii Meva_2020 zamanla uzuyor uykuları endişelenmeyin. Bende o zamanlar uyanmasın diye neredeyse nefes almayacak duruma gelmiştim sonra geçti
bnurr Meva_2020 benimkide kucakta uyuyor sadece yerine bıraktıgım an uyanıyor tek iyi yone 7 8 gibi uyuyor sabah 6 da kalkiyor
Meva_2020 bnurr aynı şekilde gece uykumuz var . İlk çocuk mu bilmiyorum ama 4. Ay uyku gerilemesinde gece uykusunda bozuluyor 🥹 gündüz zaten uyumuyor . İnşallah yaşamayız
aybarssena Benimde 3,5 aylık hala taş çatlasın gündüzleri 40 dk uyuyor. Alarm kurulu gibi uyanıyor süresi dolunca. Bu sıralar geceleride saat başı uyanıyor. Gece uykunuz nasıl
Meva_2020 aybarssena gece uyuyor beslenme için uyanıyor devam ediyor uykuya maşallah diyim de ona da nazar değmesin
Meva_2020 aybarssena bi eğitmenle konuştum çocukların gündüz uykusu 4. Aydan sonra oturuyormuş yani 5. Ayın başında çokta kasmayın bence
bnurr Meva_2020 hayır hayır ya en azından akşamları kendime vakit ayırıyorum ,o zaman sabahları erken kalkmasın ya😂
aybarssena Meva_2020 peki gece uykusu? 2 saat kesintisiz uyursa şükürler olsun doğdugundan beri aynı. Birkaç kez 3 saat uyumuştu kesintisiz o gün oğlumu ödüllendirip bütün gün gezdirdim düşünün 😂
Meva_2020 aybarssena canım gece uykusunda iki çocukta sorun yaşamadım ama yaşayanlar hep 90. Gün 4 saat uyudu diyor gazdan uyumuyordur diye düşünüyorum