miniikmucizeem Merhaba arkadaşlar kızım 28 aylık bugün bezini çıkartıp tuvalet eğitimine başladık fakat sürekli çişin varmı diye soruyorum hayır anne diyor ama kaç defa dışarıya yaptı bu normalmi alışırmı sürekli götürüp oturtuyorum ama nasıl olucak bilmiyorum
biricigimasyam miniikmucizeem çok normal. Üç gün kadar sıkıntılı bir süreç. Sürekli Sormayın sabah uyanınca kendiniz götürün yada yemekten yarım saat sonra büyük tuvaleti için vücut sinyal verir o zaman götürün. Stıckerlar çok işe yarıyor. Kaka tutma problemi yaşayabilirsiniz sabrınız sınanıyor bu durumda ama her söz ve davranısınıza dikkat edin
Sulee_ miniikmucizeem ilk gün çok normal benim kızımda öyleydi hep soruyordum yok diyodu 5 dk sonra altına yapıyordu 3.gün söylemeye başladı şimdi 3 hafta oldu bezi bırakalı çok şükür çişi gelse hemen anne çişim geldi diyip tuvalete koşuyor çok normal pes etmeyin alışacak
Duriskonunannesiii miniikmucizeem Siz sorsanız da hayır der ilk aşamada oturmamak için elinden geleni yapar özellikle ilk bir hafta zorluyor o yüzden siz gitmeyi teklif edin oyunla uzun uzun oturtun konuşun sohbet edin zamanla alışacak