cikolatacanavari Merhaba kızlar möler balık yağı kullanan var mı aranızda iştah açtığını söylüyorlar kiizm hiç bişey yemiyor onu denesem yer mi
sezer2022 cikolatacanavari evet oğlumda çok işe yaradı iştahı açıldı 6 ay kullandım 🤗 düzenli her gün verince işe yarıyor öyle 3 günde bi verme
Kadifemsii cikolatacanavari ocean önermişti doktorumuz 2 yaşa kadar kullandık birde vitamin vermişti ikisinin bir etkisi midir balık yağından mıdır bilemiyorum ama kızımın iştahı yerindeydi .
kahvemsadeolsun cikolatacanavari Kilosuna göre veriliyor. Her gün verilen bir destek değil. Ben 2 senedir kullanıyorum neredeyse
cikolatacanavari sezer2022 ne kadar veriyordun canım kızım 2 yaşında ne kadar vermeliyim sabah akşam mi aç mi tok mu farkediyor mu
cikolatacanavari kahvemsadeolsun nasıl yani kilosuna göre nasıl oluyor kızım 13kg ne kadar vermeliyim
Gul-42 cikolatacanavari iştah açma ozellıgı yok 2.5 yasında oglum haftada 3 kere tatlı kasıgı verıyorum
sezer2022 cikolatacanavari öğlen bi tatlı kaşığı ver yeter demişti eczacım, tok ve günde 1 kez. Zaten sizde alırken eczacınıza yada doktorunuza danışın
kahvemsadeolsun cikolatacanavari Miktarı kiloya göre doktor belirliyor. O kiloda hatırlayamıyorum. Ben haftada 3 kez 5 ml veriyorum 18 kiloya
nazli006 cikolatacanavari süreklı kullanmayın kullanıp ara verebılırsınız, doktor süreklı kullanımı erken ergenlıge sebep oluyor onun yerine multıvıtamın alabılırsınız