aleynaa34 Kızlar bebeğimi yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum. Ama bişey takıldı aklıma. Klipsli sünnet diye bişey varmış. Vsr mı çocuğuna yaptıran veya yöntemi bilen sağlıklı mıdır hangisi daha iyidir bilemedim. Bilen varsa lütfen yazabilir mii
denizalismom aleynaa34 biz yaptırdık klipsli ilk iki gün çok zordu ağladı huysuzlaştı falan ama 3. Gün bişey kalmadı. Krem sürdük 3 gün takılı kaldı sonra çıkardık daha sonra 15 güne kadar kremle devam ettik 1 ay oldu çok şükür geçti 🌸
elmacekirdegii aleynaa34 benim oğlumun dikişli yapılmıştı. Geçenlerde Dr Osman Gönülal’a biri sormuştu bunu o da siz yönteme bakmayın doktorunuzu bulun güvenin demişti. Ben de hiç araştırmamıştım yaptırırken açıkçası.
aleynaa34 denizalismom nerde yaptırdınız peki? Bide tavsiye eder misiniz o yöntemi yoksa normal mi yaptıralım hangisi daha iyidir acaba
denizalismom aleynaa34 Diyarbakır da canım . Evet yani kuzenim dikişli yapmıştı kötüydü doktorumuz da onu önerdi yaptık çok da güzel oldu
elmacekirdegii aleynaa34 bebeklerde bezli olduğu için çabuk iyileşiyor. 1 haftada kremleri bırakmıştık.