feyzasmother Hanımlar molfix kullanıyoruz şu an bu aralar egzaması çıktı bi değişiklik yapmak istiyorum ne denemeliyim aklımda Goon ve Sleppy ekstra ince var???
Nacafa feyzasmother baby turbo ve sleepy birebir aynı gibi kaliteleri, çok kötüler. Goon premium soft olanı kullanmıştım bir ara güzeldi kalite olarak
[silindi] feyzasmother normalde molfix kullaniyorum memnunumda ama bi kac aydir bulundugum yerdeki marketlerde numarasi tukenmis oluyor sleepy denedim berbat torbalanma yapiyor sizdiriyor primadan memnun kaldim
balkizimveben feyzasmother ben bir yaşına kadar prima kullandım sonra çok pahalı gelmeye başlamıştı. Diğer hepsini denedim, sonunda baby turco kullandım bezi bırakana kadar, çokta memnundum. Yalnız geceleri yine prima kullanıyordum sızdırmasın diye.
feyzasmother Bebem natural ve baby turco denedik bebem aynı molfix gibi biraz kalık gibi baby turco da sert geldi bana
Nacafa feyzasmother mavi paketi de kullandım pure&softu da bu ikisinden hangisini uyguna bulursam onu alıyorum aralarında sadece bir tık yumuşaklık farkı var başka da bir fark yok bence
feyzasmother Nacafa hımm yaz aylarında bez zor bebekler için ya biraz büyüsün hemen tuvalet eğitimine başlamak istiyorum
feyzasmother balkizimveben Her çocuğun cildi farklı ya arkadaşım bebeği için hangisi indirimde ise onu alıyor her ay farklı marka hiç pişik alerji de olmuyor 😣