Isimsizzz -Eraymoms- ayyy gümüş böceği. Benm evdede var. 3 ayda bir ilaclatiyorum. Çok hızlı cogaliyorlar. İlaclattiktan sonra 3 ay hiç olmuyor. Sonra tek tük görünce yine aynı. Nefret ettim artık. Ama bizim binadan ve dışarıdan geliyor. Binayi yönetici ilaclatmiyorm en son tartıştık sanki sizin evinizde böceklerle yatın koyun koyuna dedim. Geçen hafta ilaclatti. Eviniz güney cephemi?
dhdhdhdhf Benim evimde de var bu böcekten evi her gün siliyorum süpürüyorum hani kirintiya vs gelmesin bise diye ama bu böcek sanki yuva yapmış gibi sürekli irili ufaklı cikiyo karsima bir yerlerden komşularda da varmış
kurtege Gümüş böceği bu . Raid sprey aldık . Karınca yazan üzerinde . Onun sayesinde kurtulduk . Çıkabileceği her yere sıktık
Glcntna -Eraymoms- gümüş böceği bazamın altında vardı bir türlü kurtulamamıştım .sonra 1 hafta aralıklarla lavanta yağını pamuğa damlatım bazamın içine koydum her yerine öyle gitti . İlaçlama yapmadım küçük beneğim var diye
Milkmama -Eraymoms- ay benim banyoda görüyordum şimdi Ecrin hemen her odasında denk geliyorum bende tiksindim. 16 aylık bebeğim var ilaçlamaya korkuyorum zehirlenir diye yerden her şeyi ağzına soktuğu için