Devletteki doktorlar biraz ilgisiz oluyor , daha geçen çocuğu acile götürdüm hasta kayıt sırasında ne şikayeti var dediler ateşine baktılar dedim burnu akıyor daha önce de bronşitten yatmıştı hastanede , bi bakıtalım dedik demiştim kadına kağıda bronşit yazmış .
İçeri girdik doktor bu çocuk bronşit değil dedi hemen sadece boğazına baktı hiç sormadı öksürüyor mu falan diye , bir tane soğuk algınlığı şurubu yazmış bir tane öksürük şurubu oysa ki öksürüğü yoktu ve sırtında hırıltısı vardı mesela , sırtını dinlemedi ateşi falan yok mesela şey diyor ateşi 38 i geçerse çocuk doktorunla görüş 🙄
Ben de biliyorum çocuk doktoruyla görüşülmesi gerektiğini en azından bir sor hırıltı falan var mı diye demi ?
Daha önce hastanede yattıgında da sadece burnu akıyordu hırıltısı vardı yine aynı hastaneye acile götürdük hemen çocuk doktoruna yönlendirdiler aynı gün içinde oraya çıktık adam ilaç verip yolladı dedim ki hırıltısı geçmezse ne olacak o zaman yatırırz dedi yolladı , aynı günün gecesi çocuğum nefes alamayacak hale geldi hemen yine aynı hastaneye gittik (devlet bu arada önce özele götürdük ama bakmadı özel bebeklere bakmıyoruz dedi)
orda bir doktor vardı yoğun bakıma alabiliriz neden bu kadar beklediniz dedi çok kötü durumda dedi .
Bu durumda benim kabahatim nedir o doktor yatış verseydi o çocuk o hale gelmeyecekti yani devlet hastanesindeki doktorların geneli ilgisiz