Hanar Bebeğim dönmeyi öğrendi ve gece uykusunda hep dönmek istiyor Gündüz uykularında da dönerek uyanıyor.. buna nasıl bir çözüm bulunur bilmiyorum Fikirlerinizi bekliyorum🌸
tugbatosun Hanar benimki de 3,5 aylık aynı şekilde uykusunda bi bakıyorum dönmüş ağlayarak bide 😂 gündüz sürekli dönmek istiyor dönüyor sonra da öyle durmak istemediği için ağlıyor 🤦🏻
Oznurkayaa Zamanla geçiyor oğlum birkaç hafta öyle yapti yeni bir beceri edindiklerinde heyecandan kalkıp yapıyorlar. Oğlum konuşmayı öğrendi bildiği kelimeleri söyleyerek uyanıyor
mehmetcinar Bende burda bekliyim 8de uyudu bak yüz kere uyandı hep dönüyor biraz önce sinirden ağladım kaçıncı kez geri uyutuyorum diye tişörtümü cıkarıp yanına koydum belki fayda eder diye öyle her haltı deniyoruz çok yoruluyorum çok..
ikizanneessii mehmetcinar benim bebeğim 3 haftadır bu şekilde artık ne yapacağımı şaşırdım dönmeyi öğrendi geri dönmeyide biliyor ama her döndüğünde ağlıyor dönmeyi öğrenmeden önce uykularımız çok iyidi
eyvz Bizde de aynı durum az ince dönerek kendini uyandırdı. Yeni öğrendiğinden kaynaklı diye düşünüyorum . Zamanla geçecektir.
tubasrn Aynı durum bizde vardı şu an 6 aylığız ve düzeldi çünkü her türlü dönebiliyor önüm sebebi dönmeyi tam becerememeleriydi ben yastığı çukurlaştıeıp ona yatırıyordum sağına soluna da biraz destek yapıyordum 1 ay kadar sürdü bu durum