minikveannesii Kızlar bebeğim 7 ay 9 günlük ama yoğurdu hiç sevmiyor asla yemiyor nasl yedirebilirim?muzlu meyveli falan yaptm yemedi.Ayran, cacık,yoğurtlu çorba yaptm yemedi nasıl sevdirebilirim zaten mama ile büyüyor yoğurt yememesi beni üzüyor
usenmedimyaptimbirvelet minikveannesii yoğurt ekşi mi acaba hani bozuk değilde bazı yoğurtlar sütten dolayı ekşi oluyor veya düz yoğurt verdiniz mi hiç
biee23 minikveannesii Benimki yoğurt peynir meyve hiç yemiyo ne yaptıysam yemedi bende üzülüyorum ama zorlada olmuyo
Sevdakusu_ minikveannesii canım benimde annem hazır market yoğurdundan vermişti hiç yemedi hatta 4 aylıkken başlattım ben sonra evde yoğurt yapınca bayılarak yedi 4 yaşında ve hergün bi kase yoğurt mutlaka yiyor sen hergün bi tatlı kaşığıda olsa mutlaka ver yedikçe alışır🌸
Ruvdem minikveannesii ilk zamanlar benimki de yoğurdu sevmiyordu ne yaptıysam yemedi . En son mama sandalyesine döktüm yoğurdu bi kaç kere ellerini yiye yiye alıştı hem oynadı hem yedi şimdi 1 kase yer her gün . Belki deneyenilirsiniz .
Bet25 biee23 allaha şükür en sevdıgı yoğurt demkki tatlı şeyleri sevıyor olabılır benım bebegım tatlı şeyleri sevmıyo tatlı verınce yıyormu
biee23 Bet25 Evet seviyor ama bazen yer bazen ağzıyla geri iter hiç bişey yemiyo doğru düzgün ya ne yapacağımı şaşırdım artık
biee23 Sevdakusu_ Bilmiyorum ki ilk zamanlar tadım yaptığımızda yogurtta peynirde severdi sonradan hiç bişey yememeye başladı asla veremiyorum yoğurt peynir
Sevdakusu_ biee23 umarım zamanla yemeye çalışır canım bazıları da derki alıştırmadınızda yemiyor falan dediğin gibi zorlada olmuyo
Bebegim3535 minikveannesii benim bebeğim de 7 ay 18 günlük tadımlara erken başladık az emdiği ve biberon maması kabul etmediği için. Defalarca evde mayaladım yemedi belki hazır yer diye içeriği temiz bir sürü yoğurt denedim yemedi. En sonunda sütaşın bebekler için yaptığı babymix yoğurdu var ondan denedik ve çok şükür severek yiyor. Evet evde yapılmış kadar sağlıklı değildir elbette ki ama elden de başka birşey gelmiyor
SeverusSnape minikveannesii benim kızım da hiç yemiyor diyebilirim, sadece ayran olarak tüketiyor, 5 yaşında. En başından beri hiç sevmedi yoğurdu. Evde mayaladığımızı da, market yoğurdunu da.
FadiXx minikveannesii ben probiyotik yoğurt mayası ile yapıyorum o daha hafif ve tatlı oluyor birde onu deneyin isterseniz