Cizgilicorap Kızlar bu sabah taktırdım. Biraz ağrım var. Doktora sormayı unuttum, spor egzersiz yapabilir miyiz acaba ? Bugün spora gidecektim
biroglanannesii1 Cizgilicorap Biraz beklemelisiniz ben 15 gün kadar bekledim 40 çıkar çıkmaz taktırmıştim ben ama doktorum bana bir süre bekle demişti
Bugleminannesi28 Cizgilicorap ilk 3 ay ağır kaldırma zorlama olmasın spiral kayabilir özellikle ilk ay
Alya-Sena Cizgilicorap spora ara verin biraz. Ilk ay kontrolunden sonra doktor okeylerse baslarsnz tekrar. Suan cok yeni vucudun kabul etmesi lazim zorlarsaniz kayar filan bidaha ugrasirsiniz.
Cizgilicorap Alya-Sena haklısın canım, ya bir de şu an sol belim sırtım aşırı ağrıyor ama sadece sol taraf normal mi
Cizgilicorap Asyaveannesi04 öyle yapacağım, bir de şu an feci ağrım var ama sadece sol.tarafim normal mi
yirmiikikasim23 Cizgilicorap biraz bilgi verirmisin bende taktirmak istiyorumda hormonlu mu ne oluyomus hic ama hic bir bilgim yok ozele gitsem devlette mi olsam hic bilmiyorum🙏🏻
Cizgilicorap yirmiikikasim23 ozellerde baya bir pahalı ben çok sormuştum canım. Ben devlete gittim. Spirali bazı hastaneler kendin al diyor benimki biz kendimiz takıyoruz dedi. Hormonlu olanı eğer bir rahatsızlığın varsa takıyorlar. Normal olan korunmak için
aycanunlu yirmiikikasim23 bende 1 ay oldu taktirali devlette taktırdım önce kadın doğumdan sıra aldım muayene etti regl döneminde gittim bu arada daha sonra kan verdim sağlık ocağından sipiraljmi aldım ertesi gün taktı hemen
mmellissa Cizgilicorap adetliyken nasıl takılır ki ya😂 mesela adetim bitti iki gun sonra gittim oyle takarlar mı cunku bildiğim kadarıyla gebelik için kan testi yapılıyor