ahsengunesveannesi Timurmom 4 aylıkken doktor önerisiyle başladım.İlk başta ev yoğurdu verdim 3 gün kuralı ile (alerji açısından) 1.gün 1 çay kaşığı 2.gün 1 tatlı kaşığı 3.gün 1 yemek kaşığı şeklinde ☺️
irmarose Timurmom doktor önerisiyle 5 aylıkken başladık,yoğurtla başlamıştım öğle saati ne aç ne tokken günde bir kez verdim
bana1cocukyetti Timurmom 5 ay bitiminde yoğurt ile başladım. 3 gün kuralı ile ilerledim. 1 çay k, 1 tatlı k, 1 yemek k. Sonra sebzelerle devam ettim patates, havuç, o zamanın mevsim sebzeleri neyse o şekilde ilerledik
cikolataliekmek ahsengunesveannesi bizimde doktorumuz 4. Ayda tadimlara baslatacagim dedi ama açıkçası korkuyorum henüz oturamiyorlar, sizin nasıl gecti
Timurmom ahsengunesveannesi kaç kiloydu acaba başlarken. Biz 3 aylıkta 5.650 dik. Bir hafta sonra tekrar baktırcaz bakalım.
ahsengunesveannesi cikolataliekmek biz bı sıkıntı yaşamadık.Tam oturamadigi için yatırıp kafasının altına yastık koydum yükselttim o şekilde tattırdım.Zaten yiyeceği 1 kaşık ☺️
betul912_ cikolataliekmek ben yatırarak veriyordum arkasına yüksek yastık koyuyordum kafası yukarda kaliyordu
cikolataliekmek ahsengunesveannesi orası öyle tabi de insan tedirgin oluyor, siz neden erken başladınız peki bizim kilomuz biraz sınırda da
ahsengunesveannesi cikolataliekmek bizim kg çok düşüktü.4 aylıkken. 4200 filandi.Mama asla kabul etmedi kızım.O yüzden doktor ek gıda tadimlarina geçebilirsin dedi.Bu şekilde başladık
cikolataliekmek ahsengunesveannesi benim oğlum da 2.5 doğdu 3 aylık ölçüm yapıldı bugün 5 kg. Kilo alımı arttı mı peki
ahsengunesveannesi cikolataliekmek aylık 600 gram alması lazım demişti hemşire bana.Kilo alımı iyi bence anne sütü mü alıyor sadece
cikolataliekmek betul912_ bende öyle yapabilirim çok teşekkür ederim 4buçuk ay da başladım demişsiniz sizin de mi kilo nedenle erken başladı?